Abone Ol

Survivor Adası'nın All Star karnesi

Vatan Pazar yazarı Atilla Aydoğdu, Survivor yarışmacılarını ayrıntılı bir analize tabi tuttu. İşte Aydoğdu'nun bugünkü analizi...

Survivor Adası'nın All Star karnesi

Survivor Allstar’da işler her hafta daha fazla kızışıyor. Böyle giderse yarışlarda daha iyi performans gösteren değil öfkesine hâkim olmayı başarabilenler ipi göğüsleyecek. Adaların birleşmesini fırsat bilerek biz de bu uzun maratonu sürdüren yarışmacıları ayrıntılı bir değerlendirmeye tabi tuttuk.

TURABİ

Geçen yılın şampiyonu, Allstar’ın da en güçlü adaylarından. Öfkesini kontrol etmekte çektiği güçlük onu diskalifiyenin eşiğine kadar getirdi. Acun Ilıcalı’nın son ve kesin ihtarından sonra biraz durulmuşa benziyor. Yine de tek başına kamera karşısına geçtiğinde rakiplerine özlü sözlerini sıralamaya devam ediyor.

HASAN

Üç sezon önce finalde kıl payı şampiyonluğu kaçırmıştı. Belki de bu yüzden bu yıl daha hırslı. Gönüllüler adasındayken Turabi’yle arasındaki tüm köprüleri yıktı. Bu tavrı ona SMS birinciliğini kazandırdı. Bireysel dokunulmazlık yarışlarında en çok başarı kazanan isim o. Şu ana kadar en fazla kilo kaybeden yarışmacı.

HİLMİ CEM

Takımlar arasındaki yarışlarda en başarılı performans ona ait. Buna rağmen ada yaşamında Turabi’nin gölgesinden ayrılmaması onu olumsuz etkiliyor. SMS oyları bu nedenle son haftalarda düşüşe geçti. Takım arkadaşları kendisini sevmesine rağmen gitgide ondan uzaklaşıyorlar.

MERVE AYDIN

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birçok yarışta takımını sırtlamayı başardı. Ancak Serenay’la arasındaki problem hâlâ sürüyor. Bu nedenle SMS sıralamasında bugüne kadar bir türlü rakibini geçmeyi başaramadı. Kıbrıs’a gitme ihtimali en yüksek yarışmacılar arasında ön sıralarda yer alıyor.

BERNA

Geçtiğimiz yıl Sahra’ya fiziksel müdahalede bulunduğundan dolayı diskalifiye olmuştu. Bu yıl kadın yarışmacılar arasında en başarılı performans ona ait. Ancak hem oyunlar sırasında hem de ada hayatında sesini yükseltip kavga etmediği yarışmacı kalmadı. Kesinlikle bir öfke problemi söz konusu ve böyle giderse başaramayacak.

SERENAY

Yarışlardaki performansı ortalamanın üzerinde olsa da kritik noktalarda aldığı görevlerde genelde başarılı olamıyor. Bu hafta bu nedenle Nouma ile gergin dakikalar yaşadı. Geçen yıl elenme aşamasında yaşadığı mağduriyet ve Survivor’a gelmiş en güzel yarışmacılardan biri oluşu bu yıl ona SMS olarak geri dönmüşe benziyor.

DOĞUKAN

Gönüllüler arasında Hasan neyse, Ünlüler arasında da Doğukan o. İlk yarıştığı sene tıpkı Hasan gibi finalde halk oylaması sonucu kaybetmişti. Elinden gelen bütün marangozluk hünerlerini sergiliyor. Üslubu da kavga etmekten çok uzlaşmaya yönelik. Sonradan açılan Arap atları misali son anda ipi göğüslerse şaşırmamak lazım.

ANIL

Allstar’ın ilk haftalarında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre yarışlarda yer alamadı. Buna rağmen halk desteğini hiç kaybetmedi ve SMS oylamasında üst üste birinci gelmeyi başardı. Şimdi sahalara dönmüş durumda. Sakatlığının izlerini silmeyi başarır ve performansını yükseltebilirse Kıbrıs’a gidecekler arasında.

Survivor Adası'nın All Star karnesi - Resim: 1

Survivor'da Serenay herkesi korkuttu

Survivor yarışmacılarına büyük şok!

Survivor Nadya salsacı olursa!

Hayatımda dans etmedim diyen Merve'ye bakın!

Survivor Berna sahnenin tozunu attırdı

Begüm'ün dansına jüriden tam not!

Survivor'un Latin ateşi Sahra oldu

Survivor Serenay'dan seksi dans şovu!

Survivor partisinde dans yarışmasını kim kazandı?