Abone Ol

Shakira yatak sırlarını açıkladı

Ünlü şarkıcı Shakira, futbolcu sevgilisi Gerard Pique'ye duyduğu büyük aşkı ve ona baktığında neler hisettiğini anlattı. Shakira, Univision kanalında yayınlanan El Gordo y la Flaca adlı progama konuk oldu ve Tanya Charry'nin sorularını yanıtladı. 

Shakira yatak sırlarını açıkladı

SHAKIRA VE RIHANNA'DAN OLAY KLİP

37 yaşındaki şarkıcı, bir gece Pique yataktan kalkıp banyoya doğru giderken onu izlediğini söyleyip o anda aklından geçenleri şöyle anlattı: "Tanrım" dedim "Bu adam nereden geldi.. Ben onu nasıl buldum. Bu, sadece bacakları benimkilerin iki katı olduğu içindi."

SHAKIRA'NIN SEKS KASEDİ İNTERNETE SIZDI

Son dönemde The Voice adlı şarkı yarışmasında görev alan Shakira, yeni albümünün ilk single'ı Can't Remember to Forget You'da Rihanna ile düet yapmasını ve cüretkar bir klipte oynamasını da "Başka şansım yoktu. Çünkü Gerard benim erkekler yerine kadınlarla kamera karşısına geçmemi daha fazla istiyor" diye konuştu.

SHAKIRA VE PIQUE DUDAK DUDAĞA

Shakira dört yıldır birlikte olduğu Gerard Pique hakkında "Tıpatıp benim gibi. Sadece iki metre uzun" dedi. "Gerard ile birbirimize çok benziyoruz" diyen Shakira sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sadece 10 yıl arayla ve aynı günde doğmamızdan kaynaklanmıyor. O mutlu bir adam, ruhsal olarak da sağlıklı" diye konuştu.

SHAKIRA'DAN EROTİK DİREK DANSI

Shakira aynı zamanda Women's Health dergisinin Nisan sayısına da kapak pozu verip bir röportaj yaptı. Bu dergiye de Piquet ile mutlu birlikteliğinin sırlarını anlattı. "Bence bir ilişkide tutkuyu canlı tutmanın yolu birlikte kahkaha atabilmekten ve komik anlar yaşayabilmekten geçer" diyen Shakira sözlerini şöyle sürdürdü: "Ama öncelikle her ikinizin de ilişkiyi sürdürmeye, canlı tutmaya kararlı olması, bunu gerçekten istemesi lazım." Ünlü şarkıcı şu an hayatta bulunduğu yerden ve yaşadığı ilişkiden memnun olduğunu da sözlerine ekledi. "Gerard da benimle aynı şeyi istiyor gibi görünüyor ve bu benim için çok önemli" dedi.

SHAKIRA'YA ORAL SEKSLİ ŞANTAJ