Abone Ol

Özge Gürel: Tek hayalim mutlu bir kadın olmak

Özgü Gürel ‘Kiraz Mevsimi’ dizisinde canlandırdığı ‘Öykü’ karakteriyle adından söz ettiren bir oyuncu. ‘Seninle’ dergisine röportaj veren güzel oyuncu hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ablasını kanserden kaybeden Gürel, bu yüzden kendini sosyal...

Özge Gürel: Tek hayalim mutlu bir kadın olmak

Tam bir yardım meleği olan güzel oyuncu, kanserli çocuklar, yaşlılar, çocuk istismarı, hayvan hakları konularıyla ilgileniyor. Gürel, “Eğer ben birine yardım edebilecek durumdaysam durduğum her an bana zarar. Bir canlının hayatına ufacık da bir katkım olabilecekse, bunu yapmalıyım. Mutlu olduğum her anda birinin katkısı var. Bu yüzden bende birilerinin mutluluğunda katkım olsun istiyorum” diyor.

Tek hayalim mutlu bir kadın olmak
Hayatla ilgili tek hayalim; mutlu, kendini akışa bırakan bir kadın olarak yaşamaya devam etmek. Çok seviyorum kendiyle barışık, mutlu kadınları. İşimle ilgili hayalim ise âşık olabileceğim karakterleri oynamak. Ayrıca hayalimde bir Selanik hikâyesi var; bir gün yazılacak ve umarım ben de içinde olacağım.

Huzura kavuşmak için durmam lazım
Etiket sevmem. Şahane eski dostlarım var ve tanıdığım için mutlu olduğum yeni insanlar var. İç dünyamı zenginleştirmek, seyahat etmek, sevdiğim insanlara sarılmak, hatalarımla yüzleşip ruhumu huzura kavuşturmak için önce durmaya ihtiyacım var.

Bir kere âşık oldum
Ben en iyi arkadaşı erkek olanlardan değilim. Kız arkadaş önceliğim var. Tabii ki erkek arkadaşlarım da var. Ama erkekler benim hayatımda sevgili olarak kalsınlar daha iyi. Hayatım- da bir kere aşık oldum.

Kaoslarım meşhurdur
Bir delilik anında karar verip evlenebilirim. Yoksa pek ritüel insanı değilim. Romantik olmadığımı biliyorum. Ama en büyük maceralarım hayatla ilgili aldığım riskler. Dürtüsel yaşıyorum, uzun vadeli düşünmüyorum. Aldığım anlık kararlar ve sonrasındaki kaoslarım meşhurdur.

Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel'in aşkı ortaya çıktı