Abone Ol

Mahalleli isyan etti...Çocuk parkında seks yapıyorlar!

MANİSA'nın Şehzadeler İlçesi'ndeki bir mahallenin sakinleri, kentin en işlek caddelerinden Kumludere'nin üzerinde bulunan bir çocuk parkında fuhuş yapıldığını ve bir türlü önlem alınamadığını söyleyerek tepki gösterdi. Sorunlarını gerekli yerlere bildirdiklerini belirten mahalle...

Mahalleli isyan etti...Çocuk parkında seks yapıyorlar!

Arda Mahallesi Kumludere Caddesi'ndeki bir parkta fuhuş yapıldığını ve bir türlü önlem alınamadığını söyleyen bir grup vatandaş olayı protesto etti. Park önünde toplanan mahalle sakinleri, Şehzadeler Belediyesi'ne ile İl Emniyet Müdürlüğü'ne önlem alınması için çağrıda bulundu.

"EMNİYET NEREDE?"

Oyun parkının bulunduğu yerin kentin en hareketli noktalarından biri olduğunu söyleyen Arda Mahalle Muhtarı Adem Arslan, "Bu sorun sadece bir kişinin sorunu veya bu cadde üzerinde oturan vatandaşların sorunu değil. Tüm mahallenin sorunu. Çünkü bu parkta ahlaksızca hareketler yapılıyor. Burada Oyun parkını iptal etmek kökünden sökmek çözüm değil. Bu durumların yaşanmaması için önlem almak gerek. Emniyet nerede? Bu insanlarımız kendi çabaları ile bu kişilere müdahale etmeye kalksa başlarına bir şey gelebilir. Emniyet müdürlüğümüzün önlem almasını istiyoruz" dedi.

MAHALLELİ TEPKİLİ

Mahalle sakinlerinden Coşkun Ege, "Gündüz çocuk parkı, gece fuhuş yatağına dönüyor. Hap içenler mi, uyuşturucu kullananlar mı dersiniz. Gece bu parkta ne ararsanız var. Balkona çıkıp oturamıyorsunuz. Çoluğumuzun, çocuğumuz gözleri önünde sarmaş dolaş ahlaksızca hareketler yapılıyor. Karanlıkta inip bir şey de yapamıyoruz. Oyun parkının kalkmasını istememize rağmen, oyun parkının kaldırılması için başvuru yaptık. Şehzadeler Belediyesi yetkilileri gelip baktı. Sorunumuzu çözmeden gitti?" diye konuştu.