Abone Ol

Lezbiyen anne, sevgilisiyle birlikte kızına...

İngiltere’de Kiki Muddar isimli kadın (43), lezbiyen bir ilişki yaşadığı komşusu Polly Chowdhury’yi (35) sosyal medya sitesi Facebook’ta yarattığı hayali karakterleri kullanarak önce kocasını evden kovmaya sonra da 8 yaşındaki kızı Ayesha’yı işkence ederek öldürmeye ikna etti.

Lezbiyen anne, sevgilisiyle birlikte kızına...

Muddar’ın yarattığı hayali karakterlerin etkisiyle kızı Ayesha’nın içine şeytan girdiğine inanan Chowdhury’nin ona yemek vermediği, sürekli dövdüğü ve hakaretler yağdırdığı belirtildi.

Polis, kafasına aldığı darbeler sonucu öldüğü anlaşılan Ayesha Ali’nin öldüğü sırasa sadece 22 kilo ağırlığında olduğunu ve vücudunda tam 56 yara bulunduğunu belirtti.

Londra’daki Merkezi Ceza Mahkemesi Old Bailey’de konu ile ilgili görülen davada Muddar’ın Chowdhury’i “Eğer kızı ölürse Cehennemin kapılarının kapanacağını” söylediği ve kadına aralarında “Gökadam” isimli bir cinin de bulunduğu çeşitli hayali karakter ve doğa üstü varlığın ağzından yaklaşık 40 bin sosyal medya ve telefon mesajı gönderdiği belirtildi.

Savcılık, Muddar’ın küçük kızı bir duş başlığı ile feci şekilde döverek ölümün eşiğine getirdiğini ve bu noktada Chowdhury’nin kızını “acısına son vermek için” boğmaya çalıştığını söyledi.

Ayesha’nın ölmeden önce kaleme aldığı bir mektup da mahkemede okundu. Kısa mektupta küçük kızın “Mutlaka değişeceğim, cezalandırılmak istemiyorum, o yüzden değişmeliyim” yazdığı görüldü.

Juri tarafından birinci derece cinayet suçlamasından aklanan Chowdhury ve Muddar, kasıtsız adam öldürmekten ise suçlu bulundu. Yetkililer, dava boyunca küçük kızın ölümünden biribirlerini sorumlu tutan lezbiyen çiftin oldukça uzun hapis cezaları alacağını belirtti.

Dava İngiliz basınında geniş yer bulurken, uzmanlar 2007 yılında Muddar ile tanışana dek “Normal ve sevecen” bir anne olduğu belirtilen Chowdhury’nin bu şekilde “beyninin yıkanmış” olmasının ve kadının kendi çocuğuna bu vahşilikleri yapmış olmasının oldukça şaşırtıcı olduğunu belirtti.