Abone Ol

Kurretülayn'ın babası Semih'e kızgın mı?

Kurretülayn Ütopya'dan elendi panorama programına çıktı.   

Kurretülayn'ın babası Semih'e kızgın mı?

Ütopya 'dan elenen Kurretülayn Matur elendikten sonra TV8 kanalındaki Panorama programına çıktı ve Semih Öztürk ile ilgili babasının ne tepki verdiğini anlattı. Hatırlanacağı gibi Semih Öztürk 'ün Kurretülayn 'ın kucağında yatarken çekilen ve mastürbasyon yaptığı iddia edilen bir videosu vardı. Kurretülayn babasının Semih'le ilgili olumsuz eleştirileri olgunlukla karşıladığını söyledi.

Ütopya'dan elenen Kurretülayn, Ütopya Panorama programında sunucu ve izleyicilerin sorularını yanıtladı. Kurretülayn, babasının Semih ile ilgili yapılan olumsuz eleştirileri büyük bir olgunlukla karşıladığını ve söylenen tüm kötü sözlere göğüs gerdiğini söyledi.

BABASI SEMİH 'İ SEVMİYOR MU?

Kurretülayn'ın babasının Ütopya'ya geldiğinde Kafe grubu üyeleriyle daha çok ilgilenmesini ise aslında istemediğini itiraf etti.

İzleyiciler babasının gerçekte Semih'i sevip sevmediğini öğrenmek isteyince Kurretülayn, Semih'in geçmiş dönemde internette yayılan görüntülerini ima ederek 'Babama Semih ile olan ilişkimize dair Kafe grubundan çok ağır, çok kötü eleştiriler gelmesine rağmen, bir annenin- babanın kaldıramayacağı şekilde eleştirler gelmesine rağmen çok güzel bir üslupla cevap verdiğini biliyorum. Annem ile babam Semih ile olan ilişkimi destekliyor. Babamın Kafe grubu üyeleriyle konuşması Semih'in grubunu desteklemediğini göstermiyor. Olması gerekeni yaptı ve onlarla konuştu.' dedi.