Abone Ol

Kırgın Çiçekler dizisinde kim kimdir?

Reyting rekortmeni dizi, film ve programların kanalı atv'de yarın 'Kırgın Çiçekler' isimli yeni bir dizi başlıyor. 

Kırgın Çiçekler dizisinde kim kimdir?

16 yaşında üvey babasının tacizine uğrayan ve annesi tarafından yetimhaneye bırakılan 'Eylül'ün yaşadıklarına odaklanan dizideki karakterlere şöyle bir göz attık...

 FERİDE (İPEK KARAPINAR):
Trabzonlu, okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın sert davrandığı bu çocuklara kalbini ve sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini düşünüyor. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

 EYLÜL (BİRAN DAMLA YILMAZ):
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

 SONGÜL (GÖKÇE AKYILDIZ):
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası, 'Songül'ü istememiş. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

 CEMRE (HAZAR MOTAN):
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor.

 KADER (ÇAĞLA IRMAK):
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor.

 MERAL (ALEYNA SOLAKER):
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş. '

KIRGIN ÇİÇEKLER' DİZİSİ OYUNCULARIYLA ÇOK İDDİALI

TOPRAK (ÖZGÜR ÇEVİK)
Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın-erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

KIRGIN ÇİÇEKLER 1. BÖLÜM FRAGMAN