Abone Ol

Khloe Kardashian'ın babası kim?

Artık 30 yaşına geldi ama hala gerçek babasının kim olduğu hakkındaki spekülasyonlar bitmiyor.

Khloe Kardashian'ın babası kim?

KHLOE KARDASHİAN FOTOGALERİ

Kardashian ailesinin üyelerinden Khloe Kardashian'ın gerçek babasının ünlü avukat Robert Kardashian olduğuna hala kimse tam olarak inanmıyor. 30 yaşındaki Kardashian hakkında şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı.

Khloe Kardashian'ın babası kim? - Resim: 1

Bu iddiaya göre Kardashian'ın babası ünlü şarkıcı Lionel Richie.

Khloe Kardashian'ın babası kim? - Resim: 2
In Touch dergisinin ortaya attığı iddiaya göre Khloe Kardashian'ın şu anda 58 yaşında olan annesi Kris Jenner, 1980'lerde Lionel Richie ile bir ilişki yaşadı.

1984 doğumlu olan Khloe Kardashian da işte bu ilişkiden dünyaya geldi. In Touch'a konuşan ve ismi açıklanmayan bir kaynak Kris Jenner ile Lionel Richie'nin 1980'lerin başında yayınlanan Dancing on The Ceiling adlı bir programda tanışıp ilişki yaşadıklarını ve Khloe'nin çiftin "aşk çocuğu" olduğunu ileri sürdü.

Aynı kaynak Kris Jenner'ın Richie ile ilişki yaşadığı sırada Robert Kardashian ile evli olduğunu da söyledi.

Yine aynı kaynak iddialarına destek olarak da Lionel Richie'nin biyolojik kızı Sofia ile Khloe Kardashian arasındaki benzerliği de gösterdi.

Khloe Kardashian ile Richie'nin evlatlık kızı Nicole de yakın arkadaş.

Daha önce de Khloe Kardashian'ın aslında Kris Jenner ile O.J. Simspon'ın ilişkisinden dünyaya geldiği ileri sürülmüştü. Yine o dönemde Kris Jenner'ın Robert Kardashian ile evliyken ailece görüştükleri Simpson'la ilişki yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı. Khloe Kardashian ise gerçek babasının Lionel Richie olduğu konusundaki iddialar hakkında Gossip Cop adlı internet sitesine "O kadar çok babam var ki... Artık başım dönüyor" diyerek cevap verdi.

Khloe uğraştı, sonunda büyüttü

Khloe Kardashian en yakın arkadaşıyla aldatıldı!