Abone Ol

Kara Ekmek'in Canan'ı Tuğba Melis Türk kimdir?

ATV'nin ve cuma akşamlarının yükselen yıldızı Kara Ekmek dizisi, her geçen hafta Karagül ve Arka Sokakların ardındaki yerini sağlamlaştırıyor. 

Kara Ekmek'in Canan'ı Tuğba Melis Türk kimdir?

Kara Ekmek bu başarısını perçinlemek ve üst sıraları zorlamak için oyuncu transferinde de gaza bastı ve geçtiğimiz günlerde son zamanların en beğenilen yüzlerinden Tuğba Melis Türk'ü kadrosuna dahil etti.

Tuğba Melis Türk'ün diziye nasıl bir katkı sağlayacağını önümüzdeki haftalarda göreceğiz ancak bu transfer haberi şimdiden dizinin takipçilerinin bazılarında huzursuzluk yaratmış gözüküyor. Twitter üzerinden gönderilen iletilerde Tuğba Melis Türk'ün dizideki karakterlerin arasını bozacak, çiftleri ayıracak bir kötü karakter olacağına dair bir inanış var. Bakalım Tuğba Melis Türk'ün canlandıracağı Canan karakteri gerçekten de ayrılıklara sebep olacak mı ve bu dizinin reytinglerine nasıl etki edecek... Peki kimdir bu Tuğba Melis Türk, işte size 20 maddede Kara Ekmek'in sıcak transferi;

7 Eylül 1990'da dünyaya gelen Tuğba Melis Türk, bir Başak burcu kadını.

Bulgaristan Sofya doğumlu olan Tuğba Melis Türk'ün babası Azeri kökenli. Bulgaristan göçmeni olan ailesiyle Türkiye'ye gelen Tuğba Melis Türk, İstanbul'da yaşıyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olan Türk, Dram ve Oyunculuk üstüne lisansını yaptıktan sonra Akademi Neo'da oyunculuk dersleri aldı.

2004 yılında Büyük Buluşma dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan Türk, 2007 yılına kadar bu projede Yasemin karakterini canlandırdı.

Arka Sokaklar dizisinde 2006 yılında Nesrin karakterini canlandıran Türk, 2007'de ise Annem adlı dizide Başak karakterine hayat verdi.

2007 yılında Bez Bebek ve Senin Uğruna gibi yapımlarda da yüzünü gösteren Tuğba Melis Türk, 2008 yılında ise Sevgili Düşmanım adlı yapımda Ezgi karakterini canlandırdı.

2009 yılında Miss Turkey 2009 Güzellik yarışmasında finalist olmaya hak kazanan Türk, aynı yıl Miss Kemer Güzellik yarışmasında ikinci olarak seçildi.

Güzellik yarışmalarının yanı sıra 2009'da Uygun Adım Aşk adlı dizide rol alan Tuğba Melis Türk, bir sonraki yıl beyaz perdeye geçiş yaptı.

2010 yılı Tuğba Melis Türk'ün kariyeri için bir sıçrama taşı oldu. Rol aldığı Cehennem adlı filmdeki sevişme sahnesiyle bir anda gündeme gelen Türk'ün bu sahneleri çok konuşuldu.


 O sahneler hakkında Türk şu yorumda bulundu: "O sahneler yüzünden çok büyük tepkilerle karşılaştım, açıkçası artık daha dikkatliyim. Türkiye maalesef bunu kaldıramıyor. "

Tuğba Melis Türk'ün aynı filmdeki özel makyajlı hali de çok konuşulmuştu. Senaryo gereği bütün bedeni yanan Türk'ün görüntüsü "Cehennem'den çıkan çılgın Türk" olarak yorumlandı.

2010 yılında aynı zamanda Sevgi Bağlayınca adlı bir dizide Yelda karakterini canlandıran Tuğba Melis Türk, sonraki yıl yarışmalarda yeniden boy göstermeye başladı.

2011 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında birinci seçilen Tuğba Melis Türk, bu başarısının yanı sıra Kolpaçino: Bomba filminde rol alarak popülerliğini arttırdı.

2012 yılında Adını Feriha Koydum adlı yapımda 2 sezon boyunca Rüya karakterini canlandıran Tuğba Melis Türk, aynı sene Leyla İle Mecnun dizisinde tek bölümde konuk oyuncu oldu.

2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Deniz karakteriyle yüzünü gösteren Tuğba Melis Türk, aynı yıl futbolcu Ersan Gülüm'le nişanlanıp ayrılmasıyla da magazin gündemini meşgul eden isimlerden oldu.

Tuğba Melis Türk 2013 yılında yine konuk oyuncu olarak Merhamet adlı dizide 3 bölüm rol aldı.

2014 yılında ise Hatasız Kul Olmaz ve Kaçak adlı dizilerde rol alan Tuğba Melis Türk, aynı sene içerisinde Şimdi Onlar Düşünsün adlı dizinin kadrosunda da bulundu.

2015 yılında Kara Ekmek'in kadrosuna dahil olan Tuğba Melis Türk, yapımcılığını ve yönetmenliğini Daniel Lee’nin üstlendiği filmde, bir Osmanlı sultanının eşini canlandırmak üzere Çin'e gidecek.

Bu projede Jackie Chan ile birlikte kamera karşısına geçecek olan genç oyuncunun performansı merak ediliyor.

Tiyatro deneyimi de olan Tuğba Melis Türk, Ortaköy Afife Jale sahnesinde sergilenen The Mexicans adlı oyunda Amanda karakterine hayat vermişti.

Tuğba Melis Türk, özel hayatında ayakkabı ve şapka tutkunu olduğunu ve çileği çok sevdiğini saklamayan bir isim.

İlişkiler hakkında Tuğba Melis Türk'ün düşünceleri ise şu şekilde: Eğer karşımdaki insan beni sevmiyorsa üstüne düşmem, ben de kendimi geri çekerim. Tamam, aşkı dizginlemek mümkün değil ama kendini de zorla kabul ettiremezsin.

Jackie Chan'in son keşfi Tuğba Melis Türk

Göğsü bir anda bikiniden taşınca...