Abone Ol

Kara Ekmek'in Asiye'si Özlem Yılmaz kimdir?

Kara Ekmek, ATV'nin son dizi hamlelerinden biri olarak bir süredir Cuma akşamlarında reyting yarışına giren yapımlar arasında.

Kara Ekmek'in Asiye'si Özlem Yılmaz kimdir?

Dizinin şüphesiz en çok merak uyandıran karakteri başrolde Özlem Yılmaz'ın canlandırdığı Asiye. Yoksul bir mahallede gaddar üvey annesi ve zorba babasıyla yaşamaya çalışan genç bir kız olan Asiye, sevgilisinden hamile kalınca yavaş yavaş bir kabusun içine çekilir. Evden kaçan Asiye ve kardeşi, bir anda kendilerini ülkenin sayılı zengin ailelerinden birinin içinde bulurlar. Entrikalarla dolu bir eve adım atan Asiye ve kardeşi, bir başkasının hayatını yaşamaya çalışacaklardır...

Karmaşık karakter ilişkileriyle ilk bölümden itibaren seyredilmesi gereken Kara Ekmek'i sırtlayan lokomotif oyuncu Özlem Yılmaz son yıllarda hem güzelliği hem de düzenli özel hayatıyla büyük beğeni toplayan bir sanatçı.

Radikal'den  Oktay Volkan Alkaya, Kara Ekmek'in asi kızı Özlem Yılmaz hakkında kaleme aldı.. İşte o yazı..

Özlem Yılmaz 17 Temmuz 1986 doğumlu ve Yengeç burcu bir oyuncu. İkili ilişkilerde partnerine fazlasıyla sadık olmasıyla bilinen Yengeç kadınının özelliklerini birebir taşıyan Yılmaz, 2011 yılından beri hayatında olan Ahmet Ayar'la 2013 yılında evlenerek bunu kanıtlamış bir yıldız. Rizeli bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğup büyüyen Özlem Yılmaz, uzun yıllar Bakırköy'de yaşadı. Kültür Koleji ve Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde okuyan Özlem Yılmaz, bir yandan da oyunculuk eğitimi aldı.

Müşfik Kenter'den özel ders almaya başlayan Özlem Yılmaz, bu dönemde babasını kaybettiği için çalışmalarına ara verdi

Bir süre sonra Müjdat Gezen Sanat Okulu'na girip 2006 yılında Actor Studio bölümünden mezun olan Yılmaz, bu dönemde Misak Toros'un himayesinde ilk dizi görüşmelerini yapmaya başladı.

2006 sezonunda üç farklı projeyle kariyerine başlayan Özlem Yılmaz, bu dönemde Karagümrük Yanıyor, Felek Ne Demek ve Rüyalarda Buluşuruz gibi dizilerde rol aldı. 2007'de Dicle ve Zoraki Koca gibi yapımların kadrosunda yer alan Özlem Yılmaz, 2008'de Dantel ve Servet Avcısı'nda oynadı. 009-2011 döneminde Unutulmaz adlı dizideki Eda rolüyle ilk uzun soluklu işine imza atan Özlem Yılmaz, bu projenin hemen ardından Dedektif Memoli'de yer aldı. 2011'de sonradan eşi olacak olan Ahmet Ayar'la ilişkisi başlayan Özlem Yılmaz, kariyerine kısa bir ara verdikten sonra 2013 yılında ilk sinema deneyimi olan Karaoğlan'daki Cise Hatun rolüyle beyazperdeye merhaba dedi. 2013 sezonunu Kaçak dizisindeki Nurgül karakteriyle geçiren Özlem Yılmaz, 2014'te Emanet dizisindeki Zelal karakteriyle ekranlarda yer aldı. 2015 yılında Kara Ekmek dizisindeki Asiye rolüyle karşımıza çıkan Özlem Yılmaz, bu dizideki rolüyle büyük beğeni topladı. 1.71 cm boyunda olan Özlem Yılmaz, 60 kg ağırlığında ve gerçek saç rengi siyah ve gözleri kahverengi. Hayvanları çok seven Özlem Yılmaz aynı zamanda bir de köpek sahibi.