Abone Ol

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor

İnsanların kafa şekline bakarak karakterleri hakkında fikir sahibi olmanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz?

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor

İnsan vücudunda pek çok uzva bakıp karakter tahlili yapmak mümkün. Bunlar arasında en ilginç olanı ise kafa şekilleri. Hani popüler kültürde soruyoruz ya birbirimize "Bu neyin kafası" diye, işte belki de bu sorunun cevabı çok açık olabilir...

Leading Personality, saç renklerinden burun tiplerine kadar pek çok alanda insanların karakterlerini sınıflandırıyor. Bunlar arasında en ilginci olan kafa şekillerine göre karakter tahlilleri. Kadınlar üzerine yoğunlaşan bu analizlerde, 9 faklı yüz şekli ve bu yüz şekline sahip olanların karakteristik özellikleri sıralanmış. Sizler için gerçek hayattan bu kafalardaki yüz şekillerine örnekler bularak bir liste yaptık

1. Uzun Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 1

Uzun yüze sahip olan kadınlar genelde vücut olarak da uzun hatlarıyla, atletik görünüşleriyle dikkat çekerler. Fazla çalışkan olarak ön plana çıkarlar. Narsistlik gözlemlenebilir ve aileleriyle, hayatlarındaki kişilerle problemli ilişkiler yaşarlar. Düzensiz bir ruh hali sıkça görülen durumlardandır. Bu düzensizlikleri potansiyellerini yansıtamamalarına sebep olur.

2. Oval Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 2

Genel olarak dengeli bir ruh haline sahip olan oval yüzlü kadınlar, cazibeleriyle etraflarında çabuk farkedilitler. Genelde bulundukları ortamın en dikkat çekici kişisi olurlar. Fazla ilgi görmeleri onları çabuk zayıf düşen karakterlere dönüştürür. Alışkın oldukları ilgiyi göremediklerinde tehlikeli olurlar ve kendilerine zarar verebilirler.

3. Yuvarlak Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 3

Duygusal ve dğer yargıları çok yüksek olan yuvarlak yüzlü kadınlar arzulu ve tutkulu olarak bilinirler. Uzun ve stabil bir ilişki için yuvarlak yüz hatlarına sahip kadınlar biçilmiş kaftan gibidirler. Duyguları incinirse zarar görmemek için kendilerine sert bir kabuk örerler.

4. Dikdörtgen Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 4

Dominant ve sert olan dikdörtgen yüzlü kadınlar genel olarak politikaya yönelirler ya da iş hayatında tutkulu karakterleriyle dikkat çekerler. Kendilerini duygularına kaptırırlarsa melankoliye varan davranışlar sergileyebilirler ancak mantıkları baskın olursa sert mizaçlı bir yöneticiye dönüşürler.

5. Kare Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 5

Kesinlikle zekalarıyla diğer kadınlardan ayrılırlar. Analitik düşünce yapıları onlara istediklerini kazanma yolunda avantaj kazandırır. Zekalarıyla istediklerini elde edemezlerse saldırgan olabilirler.

6. Üçgen Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 6

Genelde entelektüel karakterleriyle öne çıkarlar. Yaratıcılık konusunda farklarını hissettirirler ve genelde boşluğu doldurulamayacak türde izler bırakırlar.

7. Elmas Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 7

Elmas yüze sahip kadınlar tam bir istikrar abidesidir. Hayatları boyunca tempolu bir çalışma düzenini bocalamadan sürdürebilirler. Duygusal boşlukları ya da kendilerini zorlayan hırsları yoktur. Dayanıklı ve dirayetli olmalarıyla tanınırlar.

8. Ters Üçgen Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 8

Karakter olarak erkekler için potansiyel tehdit olarak görülürler. İstediklerini elde etmek için erkekleri kullanma konusunda doğuştan yeteneğe sahiptirler ve genelde hemcinsleri tarafından sevilmezler. Kriz yönetiminde çok başarılı oldukları gibi tehlikeli görevlerin altından kalkabilecek potansiyelleri vardır. Ajanlık casusluk için yaratılmış gibilerdir.

9. Kalp Yüz

Kafa şekliniz karakterinizi ele veriyor - Resim: 9

Alınlarındaki saçların düzeni sebebiyle yüzleri bir kalbi andıran kadınlar genel olarak dürüstlükleriyle ön plana çıkarlar. Saf ve duru güzelliğin temsili olan bu kadınlar, içlerinde de bir o kadar temiz bir karakter barındırırlar. Zaman zaman saflıkları onları zor duruma da düşürebilir ancak herkesin sırtını yaslamak isteyeceği kadar güvenilirlerdir.

Radikal