Abone Ol

Hazal Mesudiyeli kimdir?

Hazal Mesudiyeli ve Ali Ağaoğlu aşkı tam hız sürüyor. Hazal Mesudiyeli önceki gün Ali Ağaoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Peki Hazal Mesudiyeli kimdir? Hazal Mesudiyeli hakkında merak ettiğiniz her şeyi sizler için derledik.

Hazal Mesudiyeli kimdir?


Ağaoğlu'nun kendisinden 37 yaş küçük sevgilisi ile ilişkisi doludizgin devam ediyor. Genç kız, kuşlara simit attıkları sırada çekilen fotoğrafı kalp işaretiyle paylaştı. Ali Ağaoğlu'nun kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile ilişkisi doludizgin devam ediyor.

FOTOĞRAFLARINI KALP İŞARETİYLE PAYLAŞTI

Ağaoğlu'yla fotoğraflarını sosyal medyadaki hesaplarında paylaşan Mesudiyeli, önceki gün de Twitter'ına bu kareyi ekledi. Genç kız, kuşlara simit attıkları sırada çekilen fotoğrafı kalp işaretiyle paylaştı.

Hazal Mesudiyeli kimdir?

Hazal Mesudiyeli, iş adamı Cengiz Mesudiyeli'nin kızıdır. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile birliktelikleri olan Hazal Mesudiyeli, 23 yaşında.

Kendisinden 37 yaş büyük olan Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Hazal Mesudiyeli, Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde okuyor.

Son günlerde magazine konu olan Hazal Mesudiyeli ile Ali Ağaoğlu birlikteliklerinin arkasında durduklarını açıkladılar.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Hazal Mesudiyeli son olarak, Mecidiyeköy'de meydana gelen asansör faciası hakkında attığı tweet ile gündemde.

Ali Ağaoğlu kimdir?

Ali İbrahim Ağaoğlu, 3 Mart 1954, Of, Trabzon doğumludur. Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı'dır. Lise eğitimini son sınıfta ticarete atılmasıyla bırakan Ali Ağaoğlu, beş çocuk babasıdır.

Ali Ağaoğlu, Mart 2013 itibariyle Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkiye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamıdır.