Abone Ol

Hande Akın, Ben Zamanı ile Showmax'te

İnsanlara kendilerine "Ben zamanı" yaratmayı öğreten ve danışanlarına yaptığı yaşam koçluğu ile "Ben zamanı" yaratan Hande Akın, 5 Şubat'ta  Digitürk’ün Showmax kanalında Hande Akın'la "Ben Zamanı" programına başlıyor.

Hande Akın, Ben Zamanı ile Showmax'te

İletişim & İlişki Uzmanı -Yaşam Koçu Hande Akın televizyon tarihinde ezberleri bozuyor. En büyük hedefi  izleyicilerine daha mutlu olmanın kişinin kendi elinde olduğunu fark ettirmek. Ve hayatta her koşulda yaşam sevinci, motivasyon sağlamak. Sonuç olarak  insana ne kadar  muhteşem bir varlık olduğunu  hatırlatmak.

Bundan böyle her Perşembe saat 17.45’te ve 00.00’da Hande Akın’la “Ben zamanı” programında buluşarak, mutluluk, umut ve motivasyona yepyeni kapılar açabilirsiniz.

"Ben bu hayali 5 yıl önce kurmuştum. Sizler de kurmuşsunuz ki bu hayal gerçek oldu " diyen  Akın, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Tv-Sinema Bölümü mezunu. Öğrenciyken Dialog Anlatım ve İletişim’den Sunuculuk&Spikerlik diploması almış.  Akın "O zamanlar ekranın önünde olacağımı hiç düşünmemiştim. Kameranın arkasında 1,5 yıl Kanal D Beyaz Show’da çalışmayı çok sevmiştim. Ardından 15 yıl reklam ajanslarında müşteri ilişkilerinde çalıştım. 2010 yaşamımda bir dönüm noktası oldu. Radikal bir kararla reklamcılığa veda ettim, yaşam koçluğuna adım attım. 5 yıldır kişisel&ruhsal gelişime dair aldığım pek çok eğitim ve çalışmayla, danışanlarımla, insanın ne muhteşem bir varlık olduğuna tanık oluyorum. Bütün bu hikaye; beni bugünkü televizyon programına ve şu an bilmediğim gelecekte beni bekleyen güzelliklere hazırlamış. Çok heyecanlıyım ve çok sevinçliyim. Şükürler olsun. Digitürk’ün Showmax kanalında 5 Şubat 2015 Perşembe günü itibariyle her Perşembe 17.45’te ve 00.00’da Hande Akın’la “Ben zamanı”nı izleyebilirsiniz" dedi.

Hande Akın’ın ilk programın konukları  yaşamında mihenk taşı olarak adlandırdığı  Kişisel Gelişim Eğitimleri veren ve kitapları milyonlarca okunan Dr. Bülent Uran ve Türkiye’nin her yerinden seminerleri takip edilen Ruhsal Gelişim Eğitmeni Ali Erdinç Başaran olacak.

Sadece danışanlarına verdiği yaşam koçluğundan öteye televizyon programıyla herkese ulaşabileceği  için çok mutlu olduğunu belirten  Akın  "Bir televizyon programı hayal edin;  programın tek amacı; MUTLULUK, UMUT, MOTİVASYON olsun. Ezberleri bozsun. Umudun bittiği yerde hayat biteceği için insanları umutla doldursun. Bir televizyon programı hayal edin. İnsanların birbiriyle yarışmalarını, rekabet etmelerini değil, birlik olmalarını güdülesin. Başkalarının hayatlarının özeliyle meşgul ederek bireyi kendinden uzaklaştırmak yerine, bireyi kendine döndürerek içinde var olan eşsiz ve derin okyanusu keşfettirsin. Ne muhteşem bir varlık olduğunu fark ettirsin. Bir televizyon programı hayal edin. Samimi paylaşımlarla doğal olsun. Olanı olduğu gibi versin. Rating kaygısı nedir? bilmesin. Bir televizyon programı hayal edin. İhtiyacınız olan ilgiyi ve sevgiyi öncelikle kendinizden kendinize vermeyi öğretsin. Bir televizyon programı hayal edin. Ayrım bilincinde değil, BİRlik bilincinde yayın yapsın, birleştirsin.Bir televizyon programı hayal edin. İnsanları kurban olarak görmesin ve göstermesin. Herkesin içinde var olan kahramanı görsün ve göstersin. Gerçek potansiyelinizi gerçekleştirmeniz için desteklesin. Bir televizyon programı hayal edin. Kişisel&ruhsal gelişime dair her şey anlatılsın. Farkındalığı geliştirsin, bilinçlendirsin, hipnozlardan uyandırsın ve şifalandırsın. Bir televizyon programı hayal edin. İlham versin, birbirimize destek olarak birbirimizi geliştirdiğimiz bilincini yaysın. Bir televizyon programı hayal edin. Akışta kalma kavramını yayın akışı içinde yaşasın ve yaşatsın. Bir televizyon programı hayal edin. Cesaret vererek korkuların üzerine yürünebileceğini anlatsın. Sınırlandıran düşünce kalıplarından özgürleştirsin. Bir televizyon programı hayal edin. Her birimizin özünün SEVGİ olduğunu, SEVGİ varsa her şeyin var olduğunu hissettirsin, YAŞATSIN! Bir televizyon programı hayal edin. Yaşamın kutsal bir hediye olduğunu ve bu hediye için her an şükretmemiz gerektiğini hatırlatsın" dedi.