Abone Ol

Hamile yengeden çıplak pozlar

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’ın 7 aylık hamile eşi Yolanthe Cabau, Hollanda’da yayınlanan Grazia dergisine kapak oldu. Milli yenge, hamilelik sürecinden şu sözlerle bahsetti:

Hamile yengeden çıplak pozlar

Şimdiye kadar 10 kilo aldım. Tipik bir İspanyolum. Yani göğüslerim ve kalçalarım dolmaya başladı. Ama bir çocuk sahibi olmak için kilo almaktan sakınmıyorum. Doğumdan 4 hafta sonra incecik olup podyumda yürümek zorunda olan bir model değilim.  Sneijder 6. aydan sonra daha çok heyecanlanmaya başladı. İsim konusunda son kararı vermedik. Cinsiyeti belli oldu ama şu an için kendimize saklamak istiyoruz


Bizimki  gibi yok
Evliliklerinin beşinci yıldönümünü İbiza’da kutlayan Yolanthe ve Sneijder Cabau çiftinin yeni kutlama kareleri ortaya çıktı. Beş aylık hamile Yolanthe’nin karnının iyice belirginleştiği görülürken, fotoğrafların altına “Bizim kalplerimiz gibi yok. Seni seviyorum” yazdı.

Mehmet Ali Erbil ve Yolanthe Cabau başrollerini paylaştıkları 'Polis Akademisi Alaturka'nın dövüş sahnelerinde tüm hünerlerini ortaya koydu. Cabau, tekme ve yumruklarıyla Erbil'i perişan etti. İkilinin gösterdiği performans set ekibini hayrete düşürdü. Film 30 Ocak'ta vizyona giriyor.