Abone Ol

Esra Gülyol cinayetinde şok eden aşk üçgeni

Bursa’da sevgilisi 24 yaşındaki Esra Gülyol’u, eski sevgilisi 36 yaşındaki Nurettin Göktaş’ın otomobilinde tabanca ile öldürdürmekten tutuklanan 29 yaşındaki Orhan Özdal, "Ben Nurettin’e attım, kurşun Esra’ya isabet etti. Acı haberi alınca kahroldum" dedi.

Esra Gülyol cinayetinde şok eden aşk üçgeni


Merkez Osmangazi İlçesi Alemdar Mahallesi’nde, geçen pazartesi gecesi meydana gelen olayda, eşi cezaevinde tutuklu bulunan Esra Gülyol, iddiaya göre Nurettin Göktaş’a ait Otomobiliçersinde, sevgilisi Orhan Özdal’ın tabancasından çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu yaralandı. Esra G., Nurettin Göktaş tarafından Muradiye Devlet Hastanesi’ne getirilirken yolda yaşamını yitirdi. 1 çocuk annesi Gülyol, doktorların çabalarına rağmen yaşama döndürülemedi.

Bu arada polis, olay anında Y.K. adlı arkadaşı yanında bulunan Orhan Özdal’ı tabancasıyla birlikte yakaladı. Özdal’ın, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulaması tamamlandı. İfadesinde, Esra Gülyol ile bir birlerini sevdiklerini iddia eden Orhan Özdal, "R.M. isimli kız arkadaşı ile aynı evi paylaşan Esra, benden önce aşk yaşadığı Nurettin Göktaş’a ait telefon hattını kullanıyordu. Esra, 340 TL olarak gelen telefon faturasını ödemedi. Buna sinirlenen Nurettin ise üzerine olan hattı kapattırdı. Buna sinirlenen Esra o akşam Nurettin’e, ’Sen telefon hattını nasıl kapattırırsın’ diye bağırdı. Sonra da, ’Gel seninle konuşacağız’ diyerek evinin önüne çağırdı. Bıçağı alıp yanına gidince, ev arkadaşı beni arayıp, olayı anlatıp, yardım istedi. Aynı mahallede oturduğumuz için ben silahımı alıp hemen Esra’nın kaldığı evin önüne gittim.  Esra’nın otomobilin içersinde Nurettin ile tartıştığını görünce çılgına döndüm. Nurettin’e ateş ettim . Ama kurşun adres şaşırıp Esra’ya isabet etti. Ardından da kaçtım. Acı haberi daha sonra öğrendiğimde yıkıldım" dedi.

Bu arada, olay sonrası gözaltına alınan Orhan Özdal, Nurettin Göktaş ile Y.K. adlı genç, adam öldürme suçundan adliyeye sevkedildi. Mahkeme, Orhan Özdal’ı tutuklarken diğer iki zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.