Abone Ol

Erkeği peşinizden koşturmak için...

Biriyle birlikte olmaya başlamak bir oyuna adım atmak gibidir. Evliliğe giden yolda seksi küçük hileler ve usta aşk manevraları da oyunun başlıca kurallarıdır.

Erkeği peşinizden koşturmak için...

İşte, küçük aşk oyunlarıyla erkeği peşinizden koşturma yöntemleri...

Taktik 1: Her an ulaşılabilir olmayın

OYUN PLANI: Ondan ne kadar hoşlanıyor olursanız olun annelerinizin tabirlerine kulak vermelisiniz; kendinizi ağırdan satın. Her mesajını anında yanıtlamayın, sosyal medyada yaptığı paylaşımlara yorum ya da "like" yağdırmayın. Ortalarda olmamanız onda merak uyandıracaktır. Herkesin her hareketini paylaştığı sosyal ortamlardan en azından bir süreliğine uzak durun. Bırakın neler yaptığınızı ve sizi merak etsin. Size ulaştığı zaman şanslı olduğunu hissetsin.

KAZANIM: Ona doğru koşmamanız, kaçıyor uçtu uçacak gibi durmanız sizi peşinden koşulacak bir av haline getirir erkeklerin gözünde. Diğer taraftan bu süreç sırasında karakteri, kararlılığı ve tarzıyla ilgili bilgi de edinmiş olursunuz.

Taktik 2: Tahminlere yer bırakın

OYUN PLANI: Beğendiğiniz bir erkekle çıkmaya başladığınız anda onunla tüm kişisel özelliklerinizi, beklentilerinizi, tecrübelerinizi, anılarınızı, yaşanmış hikayelerinizi paylaşmak için can atarsınız. Bunu sakın yapmayın. Bu konuda frene basmanız ilişkinizin geleceği açısından önem taşıyor. Siz ayrıntılara ne kadar hızlı inerseniz beğendiğiniz erkek de sizden aynı süratle uzaklaşır. Kendini özel hissetmek yerine sizin herkese karşı gereksiz bir açıklık içinde olduğunuzu düşünür. Bırakın sizi merak etsin. Boşlukları doldurmak için biraz uğraşması gereksin.

KAZANIM: Gizemin olduğu yerde merak ve ilgi vardır. İlk günden her konuyu ortaya koymak bunu bitirir. Sizi çözmeye çalışmak erkek beyninde aşk kimyasallarının hareketlenmesini sağlar.

Taktik 3: Meşguliyetleriniz olsun

OYUN PLANI: Hayatınızda ilk öncelik olmasına izin vermeyin. Tabii ki onunla olmaktan hoşlandığınızı hissettirin. Ancak sosyal ajandanızın izin verdiği zamanlarda. Planlarınız olduğunu söyleyerek telefonu kapatın.

KAZANIM: Kendinize ait bir hayatınızın olması, ayaklarınızın üzerinde durabiliyor olmanız onu çok etkiler. Erkekler özgürlüklerine düşkündürler ve kendinden ödün vermeyen kadın onlar için seksidir. Bunca meşguliyetiniz arasında sizden randevu koparmanın kıymeti onun için paha biçilmez olabilir.

Taktik 4: Aynı dönemde başka biriyle daha iletişimde olun

OYUN PLANI: Son derece geleneksel ve basit; onu kıskandırın. Örneğin ofis partisine gittiğinizde diğer erkeklerle konuşmaktan çekinmeyin. Erkekler tarafından istenen bir kadın olduğunuzun farkına varsın. Onunla ilgilenmeniz için çaba göstermesini sağlayın. Değerli bir ödül olduğunuzu hissettirin. Sizi kazanmak için uğraşmalı. Ancak diğer erkeklerle sadece sohbet ve küçük flörtlerle yetinin.

KAZANIM: Diğer erkek tarafından avlanmaya değer görülmeniz erkek arkadaşınızın gururunu okşayacak ve içgüdülerini kamçılayacaktır.

Taktik 5: Son noktayı erteleyin

OYUN PLANI: İlişkinin başlarında tamamen ulaşılmaz ve soğuk olarak algılanmaktan kaçının. Ancak sizi her istediğinde ve hemen elde edemeyeceğini anlamasını sağlayacak sinyaller yollamayı da ihmal etmeyin. Dişi tarafınızı ortaya koyup onu baştan çıkarın ancak işi son noktaya vardırmayın. Bu şekilde hep sizi ne çok arzuladığı aklında kalacaktır. Flört edin, ten teması sağlayın, ona özel giyinin. Ancak daha ileri gitmek istediğinde duvara toslayacağını bilsin.

KAZANIM: Seks konusunda aceleci davranmamak ve aradaki erotik gerilimi ayakta tutmak bir çeşit bağımlılık yaratacaktır. Kendini özel hissettirecektir.

Kaynak: Cosmopolitan