Abone Ol

Doktorlar mı, avukatlar mı yatakta daha başarılı?

Medyafaresi yazarı Gökçen Erdoğan yazdı; Atletik erkekler mi,  slim erkekler mi ya da kaslı erkekler mi? Boyu da işlevi kadar kayda değer mi? Kısa boyluların penisi kısa mı olur? İri erkekler daha mı tatmin edici? Amaan boşverin, ben nihayetinde daha şaşırtıcı bir şeyden söz edeceğim. 

Doktorlar mı, avukatlar mı yatakta daha başarılı?

Yemek masaları, salon konsolları, mutfak robotları, stilettolar, çantalar bitince sıra gelir erkeklerimizi kıyaslamaya. Hangimizin erkeği daha iyi, hangimizin erkeği idare edilecek kadar iyi ve hangimizin erkeği kahretsin ki en iyi, içimiz yana yana, göğsümüz kabara kabara düşünürüz bunu içten içe. Dışa vuranlar da vardır elbet ama bir elin parmaklarını geçer mi bilmem. Çünkü kadınlar, erkeklerini kötülemeyi sevmez ve bu potansiyellerini kayınvalideleri için kullanırlar hoyratça. Şakalar bittiğine göre gerçeklere dönelim.

Hangi erkek yatakta daha iyi dersiniz?

 İŞTE O SORUNUN YANITI.. TIKLAYIN

HANGİ ERKEK YATAKTA DAHA İYİ?
Cinselliği eskisi kadar bağrımıza basıp da uyumuyoruz artık biz kadınlar. Beklentilerimizi geçmişe göre daha fazla bilir, daha rahat söyler ve sorunlarımızı daha akılcı çözer olduk. Ama bu demek değil ki zirvedeyiz; üzgünüm ama oraya daha epey var. Erkek çocuklarının pipi şovu devam edip kızların etekleri çekiştirilmeye devam ettiğine göre bunu söyleyebilirim.
Sosyolojik çıkarımlar yapmakla, sosyal mesajlar vermekle bitecek gibi değil. İyisi mi erkeğin türlerine ve bizim olası seçim ya da kısmetlerimize geçelim.

Hangi erkekler yatakta daha iyi sizce?

Atletik erkekler mi,  slim erkekler mi ya da kaslı erkekler mi? Boyu da işlevi kadar kayda değer mi? Kısa boyluların penisi kısa mı olur? İri erkekler daha mı tatmin edici? Amaan boşverin, ben nihayetinde daha şaşırtıcı bir şeyden söz edeceğim.

Eskiden seksin de ilişkinin de erkeğin tekelinde ve kontrolünde olduğuna inanılırdı. Biz öyle olmadığını içten içe bilir ama güç gösterisi yapmaktan da kaçınırdık. Oysa şimdi her konuda olduğu gibi bu konuda da daha cesuruz. Önemimizin farkında ve gücümüzün peşindeyiz.

Erkekler kadınların gözüne girmek, dikkatini çekmek, alanında kalmak ve onu tahrik etmek için olağanüstü çaba harcarlar. Bunun temelinde duygular yoktur, onlar bunu bizim aksimize bizi ‘becermek’ için yaparlar. Çünkü kendilerinde bulduğumuz tek şeyin fiziksel güç olduğuna inanırlar. Oysa biz aşırı çaba sarf etmeksizin basit yeşil ışıklar ve biraz seksi süzülüşlerle istediğimizi alırız.

Onlar çeşitli yapay yollarla kastan yapılma heykellere dönüşsünler, biz sporu gerçekten bir yaşam biçimine dönüştürmüş doğal erkeklerden etkileniriz. Çünkü biliriz ki erken boşalmayı aza indirgeyen, sarıp sarmalamanın duygusunu da veren, atletik hareketlerle şaşırtarak kudurtan budur.
Penis boyunu da insani ölçülerin dışında hayal etmek kadın değil, erkek işi. Bu kompleks üzülerek söylüyorum ki erkek için yine kendisi tarafından yaratıldı.

Size bir şey söyleyeyim mi; boyu değil, işlevi.

Ancak fiziksel niteliklerin kişiye göre değişmesi, her kadının başka türlü erkekleri çekici bulması ve cinsel gücün görünmekten çok hissetmekle ilgili olması nedeniyle ben size başka bir kategorize etme biçiminden söz edeceğim. Kimseyi kızdırmadan ve daha çok gülümseyerek, umarım.

MESLEK GRUPLARINA GÖRE CİNSEL YAŞAM
Seks hayatımıza dair türlü araştırma yapılıyor ve her defasında şaşırtan sonuçlar çıkıyor. Evli 400 kadınla yapılan bir araştırmada hangi meslek grubundaki erkeklerin cinsel açıdan daha etkili olduğunu bilmek ister misiniz?