Abone Ol

Çağatay Ulusoy'un gerçek sevgilisi ortaya çıktı!

Adı sürekli Serenay Sarıkaya ile anılan Çağatay Ulusoy'un gerçek sevgilisi ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncu, gönlünü kaptırdığı güzel voleybolcu Özge Ertöz ile Göcek'te tatil yaptı

Çağatay Ulusoy'un gerçek sevgilisi ortaya çıktı!

Genç kızların sevgilisi Çağatay Ulusoy'un aşk hayatındaki gizem sonunda çözüldü. Adı sürekli rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile anılan Ulusoy, tıpkı Sarıkaya gibi bu iddiaları sürekli yalanladı. Gerçek ise Göcek'te ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy'un Göcek'te tatil yaptığını duyuran ilk isim ünlü teknik adam Sergen Yalçın ve oyuncu arkadaşı Cenk Kangöz oldu. Üçlü çekilen tatil fotoğrafının ardından yine instagram'da paylaşılan kareler ise Çağatay Ulusoy'un gerçek sevgilisinin kim olduğunu gözler önüne serdi. Yakışıklı oyuncu, gönlünü güzel voleybolcu Özge Ertöz'e kaptırdı. Dedikodulara göre ikili, Sergen Yalçın ve Yalçın'ın şarkıcı dostu Nil Özalp sayesinde tanıştı. Grup halinde Göcek'te lüks bir yatta tatil yapan çiçeği burnunda aşıklar, ilişkilerini şimdilik gözden uzak yaşıyor. Bu aradaÖzge Ertöz'ün adı yıllar önce bir diğer oyuncu Tolgahan Sayışman'la anıldı. Sergen Yalçın'la da önceki hafta adı aşk haberlerine karışan güzel sporcu, "Sergen benim ağabeyim olur"demişti.

SERENAY DEĞİL ÖZGE
Yıllardır isimleri yan yana yazılan Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, her fırsatta aşk yaşadıklarını inkar ediyordu. Ulusoy'un gerçek sevgilisinin Özge Ertöz olduğunun ortaya çıkması iddialara nokta koydu.

ÖZGE GÜRCAN-Sabah