Abone Ol

Bilmeden kızıyla seks yaptı!

Güney Afrikalı öğretmen Alfred Mokoena isimli bir öğretmenin, 4 yıl önce, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmesinin ardından çocuğun DNA sonuçları yaşanan rezaletin boyutunun tahminlerden çok daha büyük olduğunu ortaya koydu.

Bilmeden kızıyla seks yaptı!

Hamile kalan Nonhlanhla Nxumalo isimli öğrencinin, babanın öğretmeni olduğunu söylemesi üzerine yapılan test sonucunda, Nxumalo'nun babasının da Mokoena olduğu ortaya çıktı. Bunun üzerine öğretmenlikten atılan Mokoena, kızını kullanmış olmaktan pişman olduğunu söyleyerek, "o benim öğrencimdi ve bana öğretmeni olarak saygı duyuyordu. Gençti ve benim dediğim her şeye inanıyordu" dedi.

2011'de gerçekleşen olayda çocuğu doğuran Nxumalo, başlangıçta çocuğun sakat doğacağından endişelendiğini ancak çocuğun sağlıklı olduğunu söylüyor. Nxumalo çocuğunun babasıyla ilgili sorularını cevaplamakta güçlük çekeceğini söyleyerek, "ona babasının dedesi olduğunu nasıl anlatacağım?" diyor.

Geçmişte olayı araştıran gazeteciyi öldürmeye çalıştığı söylenen Mokoena, bundan dolayı da üzgün olduğunu söyleyerek, öğretmen olarak itibarının yıkılmasından korktuğunu, ancak artık her şeyi kabul ettiğini söylüyor.