Abone Ol

Bilgisayarından Gülen vaazları ve seks videoları çıktı

KPSS'deki usulsüzlük soruşturmasını yürüten savcı Erkman'ı tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan rehberlik öğretmeninin bilgisayarında, Gülen'in vaazları ve cinsel içerikli videolar olduğu belirlendi.

Bilgisayarından Gülen vaazları ve seks videoları çıktı

KPSS'de usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Yücel Erkman'ı tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan rehberlik öğretmeni N.Ö'nün bilgisayarında yapılan incelemede, Fethullah Gülen'in vaaz görüntülerinin yanı sıra, cinsel içerikli video ve fotoğrafların da bulunduğu belirtildi.

AA muhabirinin, emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, 2010'daki KPSS'de usulsüz iddialarını soruşturan Cumhuriyet Savcısı Erkman'ı telafonla arayarak tehdit ettiği belirlenen ve sonrasında tutuklanarak cezaevine konulan rehberlik öğretmeni N.Ö'nün okulda kullandığı bilgisayara el konuldu.

N.Ö'nün bilgisayarında yapılan incelemede Fethullah Gülen'in vaaz görüntüleri, cinsel içerikli video ve fotoğrafların da bulunduğu belirlendi. Uzman polis ekipleri, söz konusu bilgisayarın kullanılarak, Paralel Yapı'ya ait internet sitelerine de gün aşırı giriş yapıldığını ortaya çıkardı.

Öte yandan, N.Ö'nün, eşi asker olan kız kardeşinin de 2010'daki KPSS'de yüksek puan alması nedeniyle şüpheliler arasında olduğu bildirildi.

Muhabir: Sertaç Bulur(AA)