Abone Ol

Ben Affleck, Jennifer Garner'ı dadıyla mı aldattı

Hollywood'un örnek çifti olarak gösterilen Ben Affleck ve Jennifer Garner'ın boşanma sebebiyle ilgili söylentiler bitmek bilmiyor. Bunlara yeni bir halka daha eklendi. İddialara göre evliliği Ben Affleck'in, üç çocuklarının dadısıyla yakınlaşması sona erdirdi.

Ben Affleck, Jennifer Garner'ı dadıyla mı aldattı

US dergisinin ileri sürdüğüne göre, 42 yaşındaki Ben Affleck, boşanma kararını açıklamalarının ardından 28 yaşındaki dadı Christine Uzunyan ile ilişkisini artık gizlememeye başladı.
İddialara göre, ünlü çift, Beverly Hills'te bir bebek bakıcısı ajansına bağlı olarak çalışan Christine Uzunyan'ı üç çocukları Violet, Seraphina ve Samuel'e bakması için işe aldı.
ddialara göre Ben Affleck ile Christine Uzunyan, aktörün Los Angeles'ta kiraladığı evde sık sık buluşuyor. Uzunyan'ın bir arkadaşı "Christine bana Ben'in kendisinden gerçekten hoşlandığını söyledi. Gerçek bir aşk yaşadıklarını anlattı" dedi.
Geçtiğimiz Mayıs ayında birlikte Christine Uzunyan ile birlikte objektiflere takılan Ben Affleck'in sözcüsü ise tüm bu iddiaların temelsiz olduğunu söyleyerek "hepsi gerçek dışı" diye konuştu.