Abone Ol

Bacakları daha uzun göstermenin yolları

Bacaklarınızın kısalığından yakınıyor ve giydiklerinizi kendinize yakıştıramıyorsanız dert etmeyin! Doğru giyinerek ve birkaç stil tüyosunu aklınızda tutarak bacaklarınızı olduğunuzdan daha uzun göstermek mümkün.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları

İşte bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterecek stil ipuçları…

KOYU RENKLERİ  TERCİH EDİN
Özellikle bacaklarınızın kalınlığından yakınıyorsanız bu stil tüyosunu aklınızdan çıkarmayın! Bedeninizin alt kısmında mutlaka koyu renkleri  tercih edin. Koyu renk pantolonlar bacaklarınızın daha ince görünmesini sağlar. Etek ya da elbise giydiğinizde, koyu renk eteğinizle aynı renkte çorap ve ayakkabı giyerek bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları - Resim: 1

YÜKSEK BEL PARÇALAR GİYİN
Yüksek belli parçalar illüzyon sağlayarak bacaklarınızın uzun gözükmesini sağlar.  Yüksek belli İspanyol paça pantolonları tercih edebilirsiniz. Bu tarz pantolonlar vücudunuzu daha orantılı gösterir.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları - Resim: 2

OPAK ÇORAP GİYİN
Koyu renk opak çoraplar da bacaklarınızı uzun göstermenizde size yardımcı olur. Opak çorapları aynı renkte ayakkabılarla tamamlamayı unutmayın. Özellikle süet ayakkabı ve çizmeler opak çoraplarla uyum göstererek  bacak boyunuzu uzatır.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları - Resim: 3

UZUN VE BOL PAÇA KULLANIN
Uzun topuklu ayakkabılarınızı göstermek yerine onları pantolon paçalarınızın altına saklayın.  İşin sırrı paça boyunuzu ayakkabınızı tamamen saklayacak kadar uzun tutmakta… Paçalarınız ayakkabınızı gizleyeceğinden, bacak boyunuz kesintiye uğramayacak böylece daha uzun görünen bacaklara sahip olacaksınız.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları - Resim: 4

TEN RENGİ AYAKKABI EDİNİN
Ten renginize en yakın ayakkabıyı bularak daha uzun görünmeniz mümkün. Son birkaç yıldır moda olması sebebiyle ten rengi ayakkabıların farklı ton seçeneklerini zorlanmadan bulabilirsiniz.  Ten renginde Stiletto, sandalet hatta babet bile giyebilirsiniz.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları - Resim: 5

BACAKLARINIZA IŞILTI KATIN
Mini etek ya da şort giydiğinizde bacaklarınızı daha uzun göstermek için Bronzer kullanabilir ya da bebe yağı sürebilirsiniz. Özellikle bronzlaşmış bacakların daha ince ve uzun göründüğünü unutmayın.

Bacakları daha uzun göstermenin yolları - Resim: 6