Abone Ol

BBG Eray şimdi ne yapıyor?

2000 ve 2001 yılları arasıydı. Ne internet ne de akıllı telefon. Var olan tek şey televizyondu. TV’lerde en fazla kelime oyunları ve bilgi yarışmaları vardı. Sonra yurtdışı formatlı, daha önce örneği olmayan yeni bir yarışma ülke sınırlarına girdi: Biri Bizi Gözetliyor. 

BBG Eray şimdi ne yapıyor?

Bir ev içerisinde onlarca kişi, ve her yer kamerayla dolu. Hem de canlı olarak izlenebiliyor! İşte o gün Türk televizyonlarında yeni bir dönem başladı. Özellikle BBG’nin ilk yarışmacıları, adeta ülke gündemini değiştiriyordu. Bunlardan bir tanesi de 05 Filozof Eray’dı. Öyle ki izleyiciler Melihçi ve Eraycı olarak ikiye bölünmüştü… 7’den 70’e herkes bu yarışmadan keyif alıyordu.

Peki 05 Eray; daha doğrusu Eray Sezer şimdi ne yapıyor? Yarışmadan ikinci olarak ayrılan Eray, daha sonra Melihle birlikte ortak bir dizide oynadı. Dizi tutmayınca popülaritesinin düştüğünü anlayan medya, Eray’a yeni bir iş teklif etmedi.

Eray daha sonra bir kitap yazdı. Yıllar geçti, Eray ismi tamamen kayboldu. Bazen hafızamızı yokladığımızda “Eray-Melih vardı, hey gidi günler” dediğimiz de oluyor. Eray Sezer, kişisel Facebook adresinde yazdığına göre, şimdilerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan BİMTAŞ’ta çalışıyor.