Abone Ol

Necati Şaşmaz önce besmele çekti sonra imza attı!

MEDYAFARESİ FOTO GALERİ Necati Şaşmaz, sürpriz bir kararla Ömer Lütfi Mete’nin yeğeni Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturdu.

Necati Şaşmaz önce besmele çekti sonra imza attı!

DÜĞÜNDEN İLK GÖRÜNTÜLER İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz, uzun süre birlikte olduğu oyuncu Nur Fettahoğlu ile ilişkisini sonlandırdıktan kısa süre sonra sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu. Magazin camiasında ismi hep Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu ile anılan 1971 doğumlu Necati Şaşmaz, 3 yıl önce vefat eden yazar Ömer Lütfi Mete’nin yeğeni 1992 doğumlu Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İilşkiler 3. sınıf öğrencisi Nagehan Kaşıkçı ile birlikte nikah defterine imza attı.

NECATİ ŞAŞMAZ’IN DÜĞÜNÜNDEN ÇOK ÖZEL KARELER

ÖMER LÜTFİ METE’NİN YEĞENİ

Ömer Lütfi Mete, Kurtlar Vadisi dizisinin ilk sezonlarında yapımcılık yapmış ve senaryosuna katkıda bulunmuştu. Derin devlet ve çeteler konusunda kitapları ve araştırmaları bulunan Ömer Lütfi Mete, Kurtlar Vadisi’nin babası olarak biliniyordu.

NECATİ ŞAŞMAZ'IN EVLİLİĞİ TWİTTER'I SALLADI TIKLAYIN

Mete ailesi ile Şaşmaz kardeşler arasındaki dostluk Necati Şaşmaz ve Nagehan Kaşıkçı arasındaki nikahla taçlandırılmış oldu.

Ömer Lütfi Mete, 2009 yılında geçirdiği kalp kriziyle hayatını kaybetmişti.

NECATİ ŞAŞMAZ ÖNCE BESMELE ÇEKTİ

Az sayıdaki davetlinin katıldığı nikah töreninde, Nagehan Kaşıkçı’nın son derece şık ve sade bir gelinlik giydi.

Vadi ekibinin siyah takım elbiselerle katıldığı nikah töreninde Necati Şaşmaz, nikahı kıyan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara’nın sorusuna ’EVET’ demeden önce Besmele çekti. Nikahtan sonra mutluluğunu yakınlarıyla paylaşan Şaşmaz, annesinin elini 3 defa öptü

Nur Fettahoğlu seksi elbisesi yüzünden kaçtı!.. FOTO GALERİ-

Mahidevran sütyensiz!.. FOTO GALERİ

Nur Fettahoğlu’nun seksi fotoğrafları!.. FOTO GALERİ