Abone Ol

90. Oscar Ödülleri hangi kanalda yayınlanacak?

Bu yıl 90.sı düzenlenecek olan 2018 Oscar Ödülleri'ni hangi kanal yayınlayacak?

90. Oscar Ödülleri hangi kanalda yayınlanacak?

Digiturk, sinema dünyasının en saygın etkinliği Oscar Ödül Töreni için geri sayımını sürdürüyor. Digiturk, en iyi yapımların ödüller için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 90. Oscar Ödül Töreni’ni 4 Mart’ı 5 Mart’a bağlayan gece canlı yayınla 1 No’lu kanalı beIN MOVIES OSCARS HD’de izleyicileriyle buluşturacak.

Digiturk, Oscar Ödül Töreni’ni her sene olduğu gibi bu yıl da Digiturk 1 No’lu beIN MOVIES OSCARS kanalında HD yayın kalitesi ile sinemaseverlere sunacak.

Nefesler tutulacak, gözler Digiturk’te olacak

4 Mart’ı 5 Mart’a bağlayan gece yayınlanacak 90. Oscar Ödül Töreni, Yekta Kopan ve Hande Doğandemir’in sunumu ve sürpriz konukların katılımları ile başlayacak. Ceylan Atınç’ın yorumları ve Kırmızı Halı geçidi ile renklenecek gece, sinema yazarları Mehmet Açar ve Melis Behlil’in 90. Oscar adaylarını değerlendirmeleri ile devam edecek.

Tüm Digiturk üyelerine ücretsiz

Nefeslerin tutulup, sonuçların heyecanla beklendiği ‘Oscar Ödül Töreni’ni tüm Digiturk üyeleri ücretsiz olarak Digiturk 1 No’lu kanaldan ve beIN CONNECT uygulaması üzerinden izleyebilecek. Kırmızı halı ve ödül töreni yayınında ise orijinal dil ve simultane tercüme seçenekleri yer alacak.

2018 adayları Pazar gece yarısı başlayacak canlı yayınlara saatler kala beIN MOVIES Oscars kanalında

3 Mart Cumartesi gecesi ve Akademi Ödülleri’nin dağıtılacağı 4 Mart Pazar günü, törenle ilgili canlı yayınlara kadar 2018’in adayları beIN MOVIES OSCARS kanalında izlenebilecek. 3 Mart Cumartesi 22.15’te En İyi Yabancı Film adayı “Beden ve Ruh” (On Body and Soul), 4 Mart Pazar 10.55’te En İyi Kostüm Tasarımı ve Prodüksiyon Tasarımı ödüllerine aday “Güzel ve Çirkin” (Beauty and the Beast, 2017), 13.10’da En İyi Görsel Efektler dalında aday “Kong: Kafatası Adası” (Kong: Skull Island), 17.35’te En İyi Görsel Efektler dalında aday, 200 milyon dolar bütçeli “Galaksinin Koruyucuları 2” (Guardians of the Galaxy Vol. 2), 20.00’de Julia Roberts ile Owen Wilson’ın başrollerde olduğu, En İyi Makyaj & Saç Tasarımı dalında Oscar adayı “Mucize” (Wonder) ve 22.05’te En İyi Film, Yönetmen, Özgün Senaryo, Erkek Oyuncu dallarında Oscar’a aday olan, yılın en şaşırtıcı gerilim filmi “Kapan” (Get Out) ekranda olacak.

5 Mart Pazartesi günü Kırmızı Halı ve Ödül Töreni tüm gün boyunca beIN MOVIES OSCARS kanalında tekrar yayınlanacak. Bu özel kanal 5 Mart Pazartesi günü 21:00’deki Ödül Töreni yayınının ardından kapanacak.