Abone Ol

9. İstanbul Moda Konferansı tanıtım daveti yapıldı

Dünya moda sektörünün önemli isimlerini bir araya getirecek olan 9. İstanbul Moda Konferansı’nın lansman daveti, 28 Eylül Çarşamba akşamı Damat Tween’in Nişantaşı mağazasında gerçekleşti.

9. İstanbul Moda Konferansı tanıtım daveti yapıldı

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Fayat ve TGSD Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen davette, 12-13 Ekim 2016 tarihlerinde Four Seasons Bosphorus Hotel’de düzenlenecek konferans tanıtıldı.

Davette konuşan TGSD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Fayat, “Bu yıl 40. Kuruluş yıldönümünü kutlayan TGSD’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek 9. İstanbul Moda Konferansı’na Tory Burch, Hugo Boss, Cotton Council, Group Deveaux ve Adidas gibi dünya modasına yön veren ünlü markaların üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katılacağını söyledi. Konferansta, trendlerin ve moda akımlarının geleceğine dair öngörülerde bulunulacağını ifade eden Şeref Fayat, “Ünlü markaların temsilcilerinin orta ve uzun vadede Türkiye planlarını ve yeni pazarlara ilişkin yaklaşımlarını da açıklamaları bekleniyor” dedi.

9. İstanbul Moda Konferansı tanıtım daveti yapıldı - Resim: 1

TGSD Hakkında,

Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD), Türkiye’de hazır giyim sanayinin gelişmesi için gerekli ortamı hazırlamak, sektöre öncülük etmek, yurtdışında tanıtmak ve sektörel işbirliğini sağlamak amacıyla 1976 yılında kuruldu. Bu yıl 40. Kuruluş yıldönümünü kutlayan TGSD’nin her biri sektörün önde gelen firmalarından yaklaşık 400 üyesi bulunuyor.

9. İstanbul Moda Konferansı tanıtım daveti yapıldı - Resim: 2

İstanbul Moda Konferansı Hakkında,

İstanbul Moda Konferansı, TGSD tarafından  7 yıl boyunca mayıs ayında, geçen yıl  ise 14-15 Ekim 2015 tarihlerinde IAF - Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu’nun her yıl düzenlediği Dünya Moda Kongresi işbirliğinde Hilton Istanbul Bosphorus Convention Center’da (Harbiye) gerçekleştirdi.

9. İstanbul Moda Konferansı tanıtım daveti yapıldı - Resim: 3

Bugüne kadar Cerruti, Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Moncler, J Brand, FG4, Express, Miroglio, Li&Fung, Alexander McQueen, Tom Ford International, Arcadia, Uniqlo, Nike, Lee Cooper, Celio, Polo Ralph Lauren, Citizens of Humanity, Brandina, H&M, Tesco, Sainsbury’s, Debenhams ve Inditex gibi dünyanın en büyük marka ve alım grubu üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı konferanslarda sektör profesyonelleri deneyimlerini paylaştılar.

9. İstanbul Moda Konferansı tanıtım daveti yapıldı - Resim: 4

9. İstanbul Moda Konferansı, ekim ayında tüm hazır giyim sanayicileri üyelerini bir araya getirerek İstanbul’dan tüm dünyaya moda esintileri göndermeye devam edecek.