Abone Ol

Kocam benimle beraberken başkasını hayal ediyor!

VİDEO- TVNET'te canlı yayına bağlanan seyirciden ilginç soru... Bakın cinsellik terapisti o soruya ne cevap verdi?

Kocam benimle beraberken başkasını hayal ediyor!

SEYİRCİNİN İLGİNÇ SORUSU İÇİN - TIKLAYINIZ

Berda Özdiktaş'ın sunumuyla TVNET ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sağlık programı Poliklinik, dün yayınlanan bölümünde izleyiciden gelen enteresan bir soruya tanıklık etti.

Telefon bağlantısı ile yayına katılan izleyici, 25 yıllık evliliğinin son 3 yılında eşinin "Seni sevmiyorum ben başkasını seviyorum, senle beraberken bile onu hayal ettim" sözlerini işittiğini söyledi.

"Bu anlatılacak bir durum değil. " diyen adını vermek istemeyen seyirci yaşadığı durumu "Bir erkeğin yaşayabileceği en zor durum." Olarak tarif etti.

"EŞİM 25 YIL SONRA ESKİ ARKADAŞINI UNUTAMADIĞINI, ONU SEVDİĞİNİ BENİ SEVMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR."

İzleyici: Ben 25 yıllık evliyim. Evlilik süresince 4 erkek çocuğum oldu. Eşimin benimle evlenmeden bir erkek arkadaşı varmış. 1.5 -2 ay görüşmeleri olmuş fakat olumlu olmamış. 1 hafta sonrasında ben eşimle tanışıyorum ve evleniyorum.

Evlendikten sonra ise, 23 yıl sonra eşimde bir rahatsızlık meydana geldi. Bu rahatsızlık, eskiyi bir saplantı haline getirdi. Yani o arkadaşlığı yeniden yaşamaya başladı.

Çok hocaya gittim herhangi bir sonuç alamadım. Psikiyatriste gittim ama eşim her şeyi anlatmak istemiyordu. En sonunda oturduk konuştuk bu konuyu ve şuan benimle soğuk. Ben 3 yıldır bununla cebelleşip duruyorum.

Ben bu durumda ne yapayım, nereye gideyim? Beni sevmediğini söylüyor sürekli. "Onu kalbinden atamadığını, içinde yaşadığını ve onu istediğini beni istemediğini söylüyor bana" Bana nasıl bir yol tarif edersiniz ki, hem eşim kurtulsun hem kendim kurtulmak istiyorum. Yani bu anlatılacak bir durum değil. Bir erkeğin yaşayabileceği en zor durum.

Berda Özdiktaş: Ben bir şeyi merak ediyorum, eşiniz 23 yıl sonra mı bu ilişkisi ile ilgili bunları söylemeye başladı? Öncesinde böyle bir şey var mıydı?

İÇ DÜNYASINDA YAŞATMIŞ HEP ONU. 23 YIL SONRA PATLAK VERDİ!

İzleyici: Hayır, kesinlikle yoktu. Ben onunla ilk tanıştığımda sordum: "erkek arkadaşın var mı yok mu" diye.. Vardı bitti dedi bana. Gezmemiş, dolaşmamış, çıkmamış hiç onunla. İç dünyasında yaşatmış hep onu. Fakat 23 yıldan sonra patlak verdi düşünmeye başladı bunu. Özür dilerim fakat benimle olurken bile onu göz önünde bulundurarak olduğunu söylüyor. Ben kendi kendimi yemek durumundayım.

Doktor Pınar Hanım: Eşinizle nasıl tanıştınız, nasıl evlenmeye karar verdiniz biraz o süreçten bahseder misiniz?

İzleyici: Eşimle ben görücü usulü evlendik.

Doktor Pınar Hanım: Yani birbirinizden hoşlandınız mı sevdiniz mi evlenirken?

BENİM VARDI AMA BİTTİ

İzleyici:  Ben gördüğümde içimde bir sıcaklık hissettim. Benim ne bir sözlüm ne bir takıntım hiçbir şeyim yoktu. Evlenmek istiyordum çünkü. "Senin de bir arkadaşlığın var mı" dedim. Yoksa birlikte bir arkadaşlık kuralım dedim. Cevap aynen şöyle oldu: "benim vardı ama bitti şuanda"

Doktor Pınar Hanım: Peki, sizin hissettiklerinizi eşiniz de hissetmiş mi o sıcaklığı, o heyecanı?

İLK GECEMİZDE BİLE BENİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEMİYORDU, ZORAKİ OLDU

İzleyici: İlk gecemizde bile benimle birlikte olmak istemiyordu, zoraki oldu.  Orada ben bir şeyler hissettim ama neyden kaynaklandığını anlayamadım.

Berda Özdiktaş Telefonda şuanda bu kadar ayrıntı konuşamayacağız. Arkadaşlar sizi hattan alacaklar, telefonunuzu kapatmayın. Pınar Hanım'a ulaşabileceğiniz numarayı verecekler. Çok teşekkür ederim yayınımıza katıldığınız için.

SEYİRCİNİN İLGİNÇ SORUSU İÇİN - TIKLAYINIZ