Abone Ol

85 yaşındaki Haydar Dümen hakkında şok iddia! Parasını geri isteyen çifti dövdü mü?

Haydar Dümen ve karısı Gülten Dümen'in muayehanelerinde ödedikleri ücreti geri isteyen çifti darp ettiği öne sürüldü. Çiftin şikayeti üzerine olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

85 yaşındaki Haydar Dümen hakkında şok iddia!

Haydar Dümen karısı Gülten Dümen ile birlikte bir müşterilerini darp etmekten yargılanacaklar. Haydar Dümen ve eşi fazla paraya itiraz eden çifte saldırmışlar. Avustralya’da yaşayan Kübra- Mehmet D. çifti, geçtiğimiz yıl evlendi. Evliliklerinin ilk yıllarında, ikili arasında psikolojik problemler yaşanmaya başladı. Çift, aralarındaki problemin çözümünü Türkiye’de aradı ve ünlü psikolog Haydar Dümen’e muayene olmaya karar verdi.

Haydar Dümen’in, muayenehanesini arayarak muayene olmak istediklerini söyleyerek randevu aldı. Çift, Avustralya’dan Türkiye’ye geldi ve 18 Ekim günü Taksim Sıraselviler’de bulunan Dümen’in muayenehanesine gitti.

‘FAZLA PARA ALDINIZ’ İTİRAZI
85 yaşındaki Haydar Dümen ve eşi Gülten Dümen, çifti muayene ettikten sonra reçete yazdı. Muayene ücretini ödedikten sonra Dümen’in yönlendirdiği eczaneye giden çift, burada başka bir çiftle tanıştı. Tanıştıkları çiftin Haydar Dümen’e muayene olmak için çok daha az ücret ödediklerini öğrenen Kübra-Mehmet D. çifti, tekrar Dümen’in muayenehanesine gitti ve kendilerinden çok fazla para istediğini belirterek, ödedikleri ücretin bir miktarını geri istedi.

HAYDAR DÜMEN VE KARISI DARP ETTİ İDDİASI
İddiaya göre, Haydar- Gülten Dümen çifti, para sebebiyle başlayan tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine Kübra- Mehmet D. çiftini darp etti.

Taksim Polis Merkezi’ne başvuran Kübra- Mehmet D. çifti’nin şikayeti üzerine ünlü psikolog Haydar Dümen hakkında soruşturma başlatıldı.