Abone Ol

8. hafta 15 – 21 Şubat 2016, Haftalık Burç yorumları

Medyafaresi.com yazarı Gamze Avcu burçları yorumladı.

15 – 21 Şubat 2016, Haftalık Burç yorumları

KOÇ

Kendi içinize döneceğiniz, hayal kırıklıkları yaşadığınız konularla ilgili kendinizi dineyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Güneş balık burcuna geçiyor. Daha hassas ve fedakar olabilirsiniz. Ön planda olmaktan ziyade arka planda kendi içsel sesinizi duymak veya enerjinizi toplamak size iyi gelecektir. Venüs kova burcuna geçiyor. Arkadaşlarınızla beraber olabilir, sosyal gruplar içersinde zihinsel faaliyetlerde sizi etkileyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz. Gruplarla faaliyetlerinizde yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

BOĞA

Arkadaşlarınız arasında, gruplar içersinde sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Birlikte hareket ettiğiniz gruplarda fedakarlıklarınız olabilir. Başkalarına yardım etmek için kendi isteklerinizi arka planda tutabilirsiniz. Venüs kova burcuna geçiyor. İş ve toplumsal yaşamınız hareketleniyor. Sizi diğerlerinden ayıran özelliklerinizi herkese gösterebilir ve sosyal gruplar içersinde size destek olacak ilişkiler geliştirebilirsiniz.

İKİZLER

İş hayatınız ve toplumsal yaşamınızda kendinizi göstereceğiniz işlere ağırlık vermeye başlıyorsunuz. Güneş balık burcuna geçiyor. İş hayatınız ve toplumsal yaşamınızda göz önünde olacağınız bir dönem olacaktır. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilir, hayal kırıklığı yaşadığınız konuların sebepleriyle ilgilenebilirsiniz. Venüs kova burcuna geçiyor. Yurt dışı seyahatler olabilir bu dönemde. Sizi özgür kılan, zihinsel olarak etkileyen konularda bağlantılar kurabilirsiniz. Yabancılarla ilişkilerinizi geliştirebilir, arkadaşlıklarınızı aşka dönüştürebilirsiniz. Uzak bağlantılardan kısmetler olabilir.

YENGEÇ

Güneş balık burcuna geçiyor. Kendi ihtiyaçlarınızdan ziyade başkalarının ihtiyaçlarına cevap vermek isteyebilirsiniz bu dönemde. İnandığınız konularla ilgilenebilir ve kendinize daha biyik amaçlar edinebilirsiniz. Yurt dışı yolculuklarınız olabilir. Yabancıların olduğu konularda, kendi gelişiminizle ilgili deneyimler yaşayabilirsiniz. Venüs kova burcuna geçiyor. Ortaklaşa işlerden, resmi konulardan, kurumsal yerelrden kısmetleriniz olabilir bu dönemde. Ortaklaşa işlerle ilgili ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

ASLAN

Ortaklaşa işleriniz, resmi ve kurumsal işleriniz gündeme gelebilir. Güneş balık burcuna geçiyor. Yapacağınız ortaklıklarda, başka kaynaklarla ilgili şartları iyice araştırmanızda fayda var. Başkalarıyla paylaşımlarınızda kendinizi arka planda tutabilirsiniz. Venüs kova burcuna geçiyor. İlişkilerinizde gelişmeler olabilir. Hayatınıza yeni kişiler girebilir. İlişkilerinizde problemlerini çözebileceğiniz ve sevdiğiniz kişiyle uyumlu olacağınız bir dönem olacaktır.

BAŞAK

Güneş balık burcuna geçiyor. İlişkilerinizde yapacağınız fedakarlıklarla kendinizi göstereceğiniz, ilişkilerde sizden beklenen desteği vereceğiniz bir dönem olacaktır. Sizin için sevdiğiniz kişiyle birlikte olmak, ona destek olmak öncelikli olacaktır. Venüs kova burcuna geçiyor. Çalışma ortamınız, şartlarınız iyileşebilir. Yaptığınız işlerde ilişkiler yardımıyla farklı sonuçlar çıkartabilir ve beğeni toplayabilirsiniz. Çalıştığınız konularda kişileri organize edebilirsiniz.

TERAZİ

Çalıştığınız işler ve kişilerle ilgili konularla ilgileneceksiniz bu hafta. Güneş balık burcuna geçiyor. Çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizdeki fedakarlıklarınızın size yarar sağlayıp sağlamadığını ölçebilirsiniz. Venüs kova burcuna geçiyor. Özel yaşantınızda zevklerinizi, hobilerinizi yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Varsa çocuklarınızla ilgili mutlu olacağınız durumlar olabilir. Hoşlanacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınıza aşık olacağınız kişi girebilir.

AKREP

Güneş balık burcuna geçiyor. Kendinizle ilgileneceğiniz, zevklerinizle ilgili sanatsal, yaratıcı faaliyetlerde bulunacağınız bir dönem olacaktır. Farklı kişiliklerle uyum sağlayacağınız durumlar olabilir. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Venüs kova burcuna geçiyor. Eviniz, ev hayatınızda, aile içinde ilişkilerinizde iyileşme, uyum sağlama, zevk alacağınız zamanlar olacaktır.

YAY

Ev, aile ve de yaşamsal şartlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Güneş balık burcuna geçiyor. Hayatınızda sizi hayallere sürükleyen şartlarla ilgilenebilir ve gerçekleştirmeye çalışabilirsiniz. Aile içersinde hoşunuza giden kişilerle deneyimleriniz olabilir. Venüs kova burcuna geçiyor. Yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirebilir. Zevk alacağınız kısa yolculuklarınız olabilir. İletişiminiz daha uyumlu hale gelecektir. Uyumlu olmanız sebebiyle çevrenizden destek göreceksiniz.

OĞLAK

Güneş balık burcuna geçiyor. Yakın çevrenizdeki kişilere destek olmak isteyebilirsiniz. Saantsal faaliyetler için kısa yolculuklarınız olabilir. Kendinizi yaratıcı yönlerinizi kullanarak kendinizi ifade edebilirsiniz. Venüs kova burcuna geçiyor. Bu dönemde maddi konularla ilgilenebilir ve destek görebilirsiniz. Değer verdiğiniz şeyler için harcamalarınız olabilir.

KOVA

Maddi konularla ilgilenmeye ve gelir kaynaklarınızla ilgili faaliyetlerinizle gündeminizi oluşturabilirsiniz. Güneş balık burcuna geçiyor. Maddi konularda yaratılıklarınızla kazanç elde edebilirsiniz. Kazanç sağlayabileceğiniz kaynakları keşfedebilirsiniz. Venüs burcunuza geçiyor. Estetiksel, güzellik içeren, kendi cazibenizi yaratmak istediğiniz faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çevrenize uyum göstereceğiniz, ilişkilerinizi geliştireceğiniz kalabalıklara girebilirsiniz.

BALIK

Güneş burcunuza geçiyor. Çevrenizde parlayacağınız, kendinizi göstereceğiniz bir zaman olacaktır. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Sizi girişkenliğinizle tanıyacaklardır. Çevrenizde yardımlarınızla sizi kabul edecekler. Venüs kova burcuna geçiyor. İlişkilerinizle ilgili kendi isteklerinizin gerçekleşip gerçekleşmediğini düşüneceğiniz bir dönem olacaktır. İstediğiniz bağımsızlığı elde etmenin hazırlıklarını yapıyor olabilirsiniz.

Gamze Avcu