Abone Ol

Nejat İşler Teoman'ın ex aşkıyla yakalandı!

Teoman’ın eski sevgilisi Selma Merter, Star tv Süper Starlife kameraları tarafından Nişantaşı’nda bir gece klübünden çıkarken görüntülendi.

Nejat İşler Teoman'ın ex aşkıyla yakalandı!

NEJAT İŞLER VE SELMA MERTER GECELERDE!

Bu yıl ülkemizi Eurovision yarışmasında temsil edecek olan genç şarkıcı Can Bonomo ile adı aşk dedikodularına karışan Selma Merter’in yanında Kanal D ekranlarında yayınlanan Keşanlı Ali Destanı dizisiyle gündemden düşmeyen başarılı oyuncu Nejat İşler de vardı.

Selma Merter'in seksi fotoğrafları için tıklayın!.. FOTO GALERİ

‘AŞK’ SORUSU GÜLÜMSETTİ!

Nejat İşler ve Selma Merter, Nişantaşı’ndaki gece klübünde saatlerce samimi bir şekilde eğlendikten sonra mekandan da sarmaş dolaş çıktılar. Samimi pozlar veren ikilinin yeni bir aşka yelken açtıkları düşünülürken, Nejat İşler’e ‘Yeni bir aşka mı başladınız?’ sorusu sorulunca, Nejat İşler adeta ‘Görünen köy kılavuz istemez’ dercesine gülümseyerek yeni bir aşka yelken açtıklarını onaylamış oldu.


NEJAT İŞLER ÖNCE CENTİLMENLİK YAPTI, SONRA…

Nejat İşler ve Selma Merter bir taksi çevirdiler ve İşler, Merter’e kapıyı açarak centilmen tavırlar sergiledi. Daha sonra kendilerini görüntüleyen magazin basınına “Harbiden salaksınız” diyerek sert bir tepki gösteren Nejat İşler, Selma Merter ile bindikleri taksiyle mekandan uzaklaştı.(Ayakligazete.com)