Abone Ol

Sevişince keyif alıyorlarsa... Hülya'dan derin analiz!

Hülya Avşar, acunn.com’da yazdığı yazısında, son dönemde aşk yaşadığını söyleyen kimseye inanmadığını açıkladı, “Birkaç kez sevişip âşığız diyorlar” dedi.

Sevişince keyif alıyorlarsa... Hülya'dan derin analiz!

İşte Avşar’ın aşk üzerine yazdıkları...

“Hiç aklım almıyor, bu insanlar ne çabuk âşık olup hatta evlenip ayrılıp daha tüh yazık olmuş derken, bir başkasını buluyor yahu! Hadi buldun, ne çabuk âşık oluyorlar, yuh kendimden şüphe eder oldum. Anladım ki; bunlar bir kere sevişiyorlar birbirlerinden keyif alırlarsa 2-3-5 sevişip, ortalığa ‘Âşığız’ diye çıkıyorlar. Bu aralar sevişen, boşanan, dövüşen almış başını gidiyor. Birbirlerini yiyorlar kimin aşkı kimin cebinde belli değil...”
“Herkes bulduğu ilk kişiyle basının karşısına çıkıyor. Çünküüüüüüüü hepsi sadece bir kişiyi düşünüyor, bir kişiyi özlüyor, bir kişiyi istiyor. Ama egolar devreye girince olmuyor, olmayınca yine ego yüzünden, sanki sen olmazsan başkası olur edasında, ilk bulduğuna yumuluyor. Sizi bilmem ama benim, şu anda aşk yaşadıklarını, insanların gözüne sokan hatta evlenen, kahkahalara boğulan el ele seyahate giderken resimlenen hiç kimseye inancım yok. Çoğunun ömrü bir sene. Bu mu aşk, bu mu mutluluk?

Hülya Avşar O ses Türkiye frikiği!.. VİDEO

Hülya Avşar üstsüz güneşlendi!.. FOTO GALERİ