Abone Ol

Hande Yener'in sahne kazası! Göğsü dışarı fırladı!

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda konser veren Hande Yener, elbisesinden fırlayan göğsünün büyük bölümünün göründüğünün farkına varmadan şarkı söyledi.

Hande Yener'in sahne kazası! Göğsü dışarı fırladı!
O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yener uyarılmasının ardından elbisesini değiştirerek konserini tamamladı.

Yonca sponsorluğunda düzenlenen Gençlik Konserleri’nin son konuğu Hande Yener oldu. Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konseri binlerce İzmirli izledi. Siyah, tek askılı kostümüyle sahneye çıkan Yener hareketli şarkılarını söyleyip dans etmeye başlayınca kıyafetinin azizliğine uğradı. Sol göğsü görünen Yener, bunu farketmeyerek şarkısını söyleyeme devam etti. Bir süre sonra orkestra arkadaşlarının uyarısıyla kendini toparlayan Yener sonraki bölümde daha dikkatli davrandı. Yener ara verdiğinde de kulise gidip kıyafetini değiştirdi.

Hande Yener’in fotoğrafları için tıklayın

Konserinin ikinci bölümünde sahneden inerek seyircilerin arasında şarkılar söyleyen Yener küçük bir hayranını da sahneye alarak birlikte şarkı söyledi. Programın ilerleyen dakikalarında Yener’in sahneye davet ettiği gümrük müşavirliği firmasında çalışan Canip Aydın, kız arkadaşı Fatma Erdoğan’a evlilik teklifinde bulundu. Evlenme teklifine Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduranların da alkışları arasında ’Evet’ diyen Fatma Erdoğan ile Can ile Canip Aydın’ı Hande Yener kutladı.

İZFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Gülerman da konser sonunda, Hande Yener’e ve Yonca Gıda Pazarlama Müdürü Cana Gedik’e plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

Hande Yener frikik görüntüleri için tıklayın