Abone Ol

Burhan Akdağ'dan eski karısı Müge Anlı'ya olay cevap

Beş aydır kızımı görmeye çalışan bir babayım. Bir zamanlar Türkiye'yi ekrana kitleyen Aliye dizisini ben 5 aydır yaşıyorum. Bu yaşadıklarımı bilen çok az insan var. Artık siz istediğiniz kararı verin. İşte o Mektup!!!

Burhan Akdağ'dan eski karısı Müge Anlı'ya olay cevap

5 beş aydır kızımı görmeye çalışan bir babayım. Bir zamanlar Türkiye'yi ekrana kitleyen Aliye dizisini ben 5 aydır yaşıyorum.

Bu yaşadıkları bilen çok az insan var. Artık siz istediğiniz karar verin, YILANMI ŞEYTANMI, CANAVARMI YOKSA ÇOK İYİ BİR ANNEMİ!

Sayın
Tunç Erden Yakar

Sitenizde yazmış olduğunuz boşanmak üzere olduğum eşim Müge Anlı ile ilgili yazdığınız yazıyı okudum. Birçok kişinin son zamanlar da neden Müge Anlı'ya bu kadar çok yüklendiğini ve bir süre sonra Taksim meydanında sallandırılması için belki bir kampanyanın bile başlayabileceğinden bahsetmişsiniz.
Tabii bu sizin fikriniz. Keşke neden olduğunu araştırsaydınız.

Şunu bilin ben yaşadığım sürece Müge Anlı'ya değil böyle bir kampanya, fiili bir zarar verecek kişi karşısında beni bulur ve Hak ettiği karşılığı alır. Çünkü kızım Lidya'nın üzülmesini istemem.

Müge Anlı ile ilgili son 5 aydır yazılı, görsel ve elektronik medya birçok haber ve yorum çıktı. Bunların çogu Müge'yi eleştirir biçimdeydi. Müge Anlı yaklaşık 13 yıldır bu işi yapıyor. Bilmem kaç yıldır Müge'yi tanır ve takip edersiniz bilemiyorum..

Müge Anlı yıllar önce asistan gibi yanım da çalışmaya başladı, bir süre sonra aramızda başlayan duygusal arkadaşlık sonrası eşimden ve iki çocuğumdan ayrıldım ve tüm sülalemi karşıma alarak Müge ile evlendim bambaşka bir yola baş koydum.

Bu arada tüm birikimlerimi ve çevremi kullanarak Müge'nin iyi bir gazeteci olması için uğraştım. İyi bir gazeteci oldu. Gazetecisi, sanatçısı Müge Anlı'nın nasıl bu günlere geldiğini benim katkımın ne olduğunu çok iyi bilir.

En son yaptığı iki iş olan Vatan gazetesi Magazin Müdürlüğü ve Kanal D'deki işi sayemde oldu. Dobra Dobra'yı sunuyor programın formatı benim, Kanal D'ye Müge Anlı ve Şenay Düdek'in sunması şartı ile verdim..

Müge Anlı ile 1994 yılında tanıştık 1999'da evlendik, Müge Anlı iki erkek kardeşi ve annesine yıllarca ağabeylik, annesine evlatlık ettim. Tüm hayatımı Müge Anlı'nın eşinden ayrılan annesine ve iki kardeşine yoğunlaştırdım. Müge Anlı ve kardeşleri 13 yıldır babalarını iki kez görmemiştir. Bu ailede babaya verilen değer bu.

Eğer Müge Anlı hakkında yazılan yazıları iyi incelemiş olsaydınız ben 4.5 aydır kızımı göremediğimi ve kızımı göstermemek için Müge Anlı'nın her yolu denediğini bilmenizi isterim. Üstelik 6 yaşındaki kızım Lidya'ya yıllardır ben hem annelik hem babalık yapıyorum.

Kızım Lidya gece uyandığı zaman suyunu veya sütünü annesinden değil babasından ister. Çünkü kendisi ile sürekli ilgilenen annesi değil babasıdır. Müge'ye göre annelik kızının pahallı kıyafetler giymesi iyi okullarda okumasından başka bir şey değildir. Müge Anlı neden sesiz sedasız boşanmadı, kendisine sordunuz mu.

Biz 5 yıl önce yine boşandık ve bir kaç ay sonra tekrar evlendik. Çünkü tekrar evleneceğimize emin olduğum için bu boşanmayı hiç sorun yapmadan gittim boşandım. Bu kez yine durup dururken hayatının monotonlaştığını söyleyen

Müge Anlı ile boşanmak istedi, yine sesiz sedasız boşanacaktım çünkü tekrar evlenebilirdim. ancak telefon dökümlerinde gördüğüm bir takım ilginç mesaj ve telefon kayıtları miğdemi bulandırdı tekrar evlenmeyi düşünmediğimi için şuanda Levent'te oturduğumuz evi bana bırakmasını diğer tüm malların kendisinin olabileceğini söyledim..

Toplam ikisi villa olmak üzere 7 evimiz, ikide otomobillimiz var. Malesef kabul etmedi. İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun oğlunu avukat tuttu. bir ay içinde 25 kez karakol, adliye ve savcılıkta ifade verdim. Bir de üstelik Dobra Dobra programında benim ile ilgili kendisin ölümle tehdit ettiğimi eğer öldürüldüğü taktir de bunun sorumlusunun kim olacağını bu yüzden Başbakanlıktan ve İçişleri bakanlığından yardım istedi. 70 milyona beni bir anda potansiyel katil gibi lanse etti. Düşünsenize kızının taptığı hayran olduğu babası için potansiyel katil damgası vurdu.

Ne yazık ki aynı Müge Anlı 2002'deki boşanmamız da aynı şekilde savcılığa baş vurmuş kendisini ölümle tehdit ettiğimi dair şikayet de bulunmuştu. Ancak beni şikayet eden kendisini öldüreceğimi söyleyen Müge anlı birkaç ay sonra benimle ikinci kez evlendi.

13 yıldır tüm magazin dünyası bizim aşkımızı, evliliğimizi ve benim kızıma olan düşkünlüğüm hep konuşuldu. Müge Anlı'da benim nasıl iyi baba ve nasıl iyi bir eş olduğum yaptığı Dobra Dobra burağramında defalarca açıkladı ve bana teşekkür etti. 14 Şubat 2007 sevgililer gününde canlı yayında benim gönderdiğim tek taş yüzük ile ekrandan tebessümler yayan Müge Anlı birkaç gün sonra sizce neden boşanmak istemiştir.

Müge Anlı'nın hiç bir sıkıntı yokken durup dururken boşanmak istemesi, bunun karşılığında benim malları paylaşmak istemem Müge'yi bir anda çıldırtmış olmalı. Başta Seda Bayan ablası ve annesi olmak üzere bir takım insanların dolduruşu ile tüm kadınsı özelliklerini kullanarak aylardır benim ile uğraşıyor. Star TV'de programa başlıyordum Müge Anlı durdurdu.

Gittiğim karakolun sayısını hatırlamıyorum. Müge ve kızım Lidya ile birlikte yaşadığımız evi Müge'nin annesi bir kaç saat için de taşıdı. Düşünün benim yıllardır oluşturduğum hiç bir eşyama şu an sahip değilim. Her şeyi geçin bilemiyorum evli misiniz ve çocuğunuz var mı.

Ben 5 aydır kızım Lidya'mı göremiyorum. Babalar gününde senini dahi duyamadım. Bunları yapan kim biliyormusunuz. Sizin deyişinizle "Ekrandan baktığınızda melek yüzlü, gelin yanaklarımdan makas alın ben sizin kardeşinizim diyen bir hali olan Müge Anlı.

İşte kiminin Yılan, kimin Canavar, kimin şeytan dediği kişi.
Müge Anlı'nın bu olayda tek suçu kadın olmak değil hırsı.
Üzülen "kadının adı yok" değil.

Kadının adı var. Ancak bu hiç bir zaman Müge Anlı olmadı, olamaz da.
Başının dik tutan melek yüzlü anne olabilmesi için ne olursa olsun kızını babasından ayırmayacak, kızını babasına karşı soğutmayacak,kızına babası ile ilgili doldurmayacak, baba-kızı görüştürmemek için her yolu denemeyecek.

En önemlisi kendisi için hayatını adayan eşine dürüst ve sadık olacak.. Kusura bakmayın kafanızı şişirmiş olabilirim. Ancak bunları bilmenizde fayda var.

Kendinize iyi bakın
Burhan Akdağ