Abone Ol

52 yıllık Serdar Gökhan gitti, Süleyman Şah geldi

TRT 1 kanalında yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinde Süleyman Şah'ı canlandıran oyuncu Serdar Gökhan, 52 yıllık Yeşilçam kariyerine karşın herkesin kendisini dizideki Süleyman Şah karakteriyle tanıdığını söyledi.

52 yıllık Serdar Gökhan gitti, Süleyman Şah geldi

Sivas'ta yayın yapan bir televizyon kanalının "Yeşilçam'ın Yıldızları Gençlerle Buluşuyor" projesi kapsamında kente gelen Serdar Gökhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Diriliş Ertuğrul" dizisinin ekranlarda çok yoğun bir izleyici kitlesine ulaştığını belirtti.

Diriliş Ertuğrul'un reytinglerinin yüksek olmasının ve Süleyman Şah karakterini canlandırmasının mutluluk ve onurunu yaşadığını dile getiren Gökhan, bu karakterin teklif edildiğinde çok mutlu olduğunu anlattı.

"52 yıllık Serdar Gökhan artık son yıllarda Süleyman Şah olarak tanınmaya başladı"
Gökhan, sinema hayatı boyunca çok sayıda teklif aldığının altını çizerek,"Çok amatör bir insan değilim, hayatım boyunca birçok teklif aldım. Gençliğimden beri zaten hep tarihi filmlere ilgi duyan, zaaf duyan bir insandım. Çok uzun yıllar sonra bu tür projenin gündeme getirileceğini ve böyle bir şahsiyeti canlandıracağımı duyunca hem duygulandım hem de çok mutlu oldum, çok sevindim. Havalara uçtum tabiri var ya... Nihayet dedim yıllar sonra benim yapmak istediğim ama yapamadığım projede oynamak durumunda olacağım dedim. Çok mutlu oldum. Süleyman Şah'ı canlandırdıktan sonra günlük hayatımda dikkat ettiğim şeyler oldu. 52 yıllık Serdar Gökhan artık son yıllarda Süleyman Şah olarak tanınmaya başladı. Kimse Serdar Gökhan demiyor. Süleyman Şah aşağı, Süleyman Şah yukarı. 120 sinema filmi yaptım, 52 yıldır bu meslekteyim. Ben bir tek Süleyman Şah'ı mı oynadım. Demek ki seyirci bu rolle beni iyi özdeşleştirdi. Bazı aktörler bazı rollere hani 'cuk' oturur diye bir tabir var ya, demek ki bende bu role 'cuk' oturdum. Herkes benimsedi, herkes böyle hitap etmeyi uygun görüyor. Mutluyum, bir rahatsızlığım yok."değerlendirmesinde bulundu.