

SKY TÜRK'te Vakkas Aksu'nun sunduğu 'Haber Mahali' programına katılan CHP Konya milletvekili Atilla Kart, 27 Nisan e-muhtırası ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın Dolmabahçe buluşmasını yargıya taşıyacaklarını açıkladı.
Atilla Kart 'Haber Mahali' programında 'En geç bir hafta içerisinde suç duyurusunda bulunacağım. Suç mahali Ankara olduğu için de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracat edeceğim. 27 Nisan muhtırasına karşı hem başlangıç aşaması hem sonraki Dolmabahçe işbirliği çerçevesinde suç duyurusu yapacağım. Bunu bir hafta içerisinde yapacağım. Bu konu Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun da sürekli dile getirdiği bir husustur' dedi.
35. madde kalkarsa boşluk doğar
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, TSK İç Hizmet Kanunu'nun 35. maddesinde değişiklik yapan kanun teklifini bugün TBMM Başkanlığı'na sunacaklarını belirterek, 'İç Hizmet Kanunu'nda TSK'nın görevini tanımlayan başka bir madde yok, tamamen kaldırılması halinde bir boşluk doğar'' dedi.
Akşam



