Medya Faresi






Anasayfa  >  Spor kategorisindeki haberler

Beşiktaş ve Galatasaray'ın maçları nasıl şifresiz izlenecek?

3 büyüklerin Avrupa kupalarındaki heyecanı bu sene şifresiz olarak izlenebilecek. Peki ya nasıl?

Young Boys-Fenerbahçe, Viktoria Plazen-Beşiktaş ve OFK Belgrad-Galatasaray maçları NTV ve NTV Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak!

Avrupa kupalarındaki temsilcilerimizden Fenerbahçe'nin Young Boys ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçı ile Galatasaray'ın OFK Belgrad'a konuk olacağı UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesi NTV'den, Beşiktaş'ın Viktoria Plazen karşısında avantaj arayacağı Avrupa Ligi ilk maçı ise NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor'un ekrana getireceği Viktoria Plazen-Beşiktaş maçı, 29 Temmuz Perşembe günü TSİ 21:30'da Prag Letna Stadı'nda oynanırken, NTV'nin yayınlayacağı bir başka maçta ise OFK Belgrad ile Galatasaray, 5 Ağustos Perşembe günü saat 18:30'da Belgrad Omladinski Stadı'na karşı karşıya gelecek.

Bu akşam oynanacak olan Young Boys-Fenerbahçe maçı ise 21.15'te NTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

28.07.10 09:22

İlgili Haberler



BU HABERE YAPILAN YORUMLAR
Yorum yazabilmeniz için üye olmanız gereklidir.

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ. Eğer üye iseniz buraya tıklayarak giriş yapınız.



HENÜZ BU HABERE YORUM YAPILMAMIŞ.









Ağır Ceza hakimi Facebook ta isyan etti! Bir hakimin feryadı!

Penguen, Başbakan ı U2 konserine götürdü! İşte o kapak!

Tanju Çolak referandumda neden  Evet  diyecek?

Kurtlar Vadisi Filistin rötar yaptı! Film neden gecikecek?

Dikkat! Bayramda hangi yemeklerden uzak durulmalı?




Medya Faresi
www.medyafaresi.com

"Türkiye'nin Özgür Sesi"
2003 - 2009 ©
Sitemizde yayınlanan haberlerde basın ahlakına, hukuk ilkelerine, insan hak ve özgürlüklerine bağlı kalacağımıza söz veririz. Yazarlarımızın yazılarıyla ilgili her türlü sorumluluk kendilerine aittir. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.

Medyafaresi CHA, İHA ve MTM Abonesidir.