Abone Ol

3800 yılından geldiğini iddia eden kadından akıl almaz iddialar

3800 yılından geldiğini iddia eden bir kadın, kanıt olarak çektiği bir selfieyi gösterdi.

3800 yılından geldiğini iddia eden kadından akıl almaz iddialar

Mehmet Can Kömürcü / Milliyet - Zaman yolculuğu iddiaları furyasına bir yenisi daha ekledi. Bu yolculuğu diğerlerinde farklı kılan detay, iddia sahibinin bu defa bir kadın olması. 3800 yılından geldiğini iddia eden bir kadın kanıt olarak çektiği bir selfieyi gösteriyor.

Ben 3800 yılından geldim, bu da kanıtım!

Eylül ayında başlayan kıyamet tahminleri furyası ve akabinde gelen zaman yolculuğu iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de 3800 yılından geldiğini iddia eden bir kadın bu iddiasına kanıt olarak çektiği bir fotoğrafı gösteriyor.

YouTube üzerinde “Time Traveler Took This Selfie in The Year 3800…” (Zaman yolcusu bu selfieyi 3800 yılında çekti) başlığı ile yayınlanan videoda Arnavutluk'ta yaşadığını söyleyen Bella adlı bir kadın gizli teknolojiler ve zaman yolculuğu ile ilgili bazı bilgiler paylaşıyor.

Geçtiğimiz on yıl içinde Belaruslu fizikçi Alexander Kozlov'la tanıştığını ve fizikçinin zaman yolculuğu gizemini çözdüğünü öne süren Bella, yine aynı kişinin kendisini 3800 yılına gönderdiğini söylüyor.

Bella, zaman yolculuğuna nasıl başladığına hakkında bazı detaylar da paylaşıyor. Kozlov'un zaman makinesine giren Bella vücudunda yüksek voltajlı elektrik akımı hissettiğini ve birden her yerin karardığını belirtiyor.

Bella yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: ''Gözlerimi açtığımda güzel ağaçlar ve uçak makinelerin olduğu muhteşem bir yerde olacağımı düşündüm fakat harap olmuş binalar, insan cesetleri, hasar görmüş makineler gördüm, robotlar her şeye zarar veriyordu. Bu ahmak adam beni korkunç bir zamana gönderdi. Çok korkunç bir zaman, orası çok çirkindi ve korkunç bir yerdi.''

Robotlar dünyayı ele geçiriyor!

''Yıkıntılar arasında yürümeye başladım. Zaman makinesiyle seyahat etmeye neden hevesli olduğumu bilmiyorum. Seyahatimde fotoğraflar çekmeyi hayal etti. Bu fotoğrafları kadın olarak istedim.''

''Yolculuk 2007 yılında gerçekleştiği için Alexander kameralı bir telefonumun olduğunu tahmin bile edemezdi. Kameralı telefon o dönemde bugün olduğu kadar yaygın değildi.''

Bu açıklamaların ardından Bela bir fotoğraf gösteriyor ve bu fotoğrafın 3800 yılında çekildiğini söylüyor.

3800 yılından geldiğini iddia eden kadından akıl almaz iddialar - Resim: 1

Son derece kusurlu olan fotoğrafta bir kadının çenesi ve dudakları ve karşısında fütüristik yapılar ve uzaktan vuran ışık göze çarpıyor.

Bella fotoğrafla ilgili açıklamalar yapıyor ve fotoğrafta hasar görmüş uçan robotun lazerle ateş ettiğini öne sürüyor.

Bilim insanları yok öyle bir dünya diyor!

Bella fotoğraftaki korkunç detayların sebebini ise gelecekte dünyayı robotlar ve yapay zekanın ele geçirdiği ve insanlığa karşı bir savaş başlattıkları şeklinde açıklıyor.

Bella ayrıca gelecekteki robotlardan biri ile yakın temasta bulunduğunu, robotun son derece acımasız olduğunu ve metalden üretildiğini fakat yumruğunun silikon olduğunu vurguluyor.

Bella'nın anlattıkları son derece sıra dışı ve ilginç olsa da, bahsettiği fizikçi Kozlov fiziğin kurallarını yeniden yazmadığı sürece geleceğe birini göndermek son derece zor görünüyor.

Montana Eyalet Üniversitesi'nde görev yapan profesör William Hiscock, insanları zaman ve uzay arasında seyahat ettirecek teknolojinin henüz geliştirilmediğini söylüyor.

Bilim insanları geleceğe gitmenin geçmişe gitmekten daha mümkün göründüğünü, geçmişe gitmenin bir tür son olacağını belirtiyor.