Abone Ol

Kenan İmirzalıoğlu nasıl Ezel oldu? İşte yanıtı!

Rol aldığı Ezel adlı diziyle milyonları ekran başına toplayan İmirzalıoğlu'nun şöhrete uzanan yolculuğu ve sadece en yakınlarının bildiği özellikleri.

Kenan İmirzalıoğlu nasıl Ezel oldu? İşte yanıtı!

İşte Kenan İmirzalıoğlu'nun şöhrete tırmanan öyküsü:

18 Haziran 1974'te Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Üçem Köyü'nde dünyaya gelmiş İmirzalıoğlu.
Soyu Akkoyunlu Devleti Hükümdarı Uzun Hazan'a kadar uzanıyor.
12 yaşına kadar köyünde yaşamış İmirzalıoğlu, sonra da Ankara'ya teyzesinin yanına gitti. Eğitimini sürdürmek için. Liseyi Ankara'da okurken aynı zamanda basketbol takımının da gözdelerinden biri oldu yakışıklı oyuncu. Üniversite sınavını ise ilk girişte kazanadı. İkinci kez şansını denediğinde de Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'ne girdi. Elbette gösterişli fiziğinden dolayı okulunun en popüler öğrencilerinden biriydi bu dönemde. O dönemde Bilge adlı bir kız arkadaşı vardı, ama okuldaki herkesin örnek ilişki olarak tanımladığı bu birliktelik fazla uzun sürmemiş ve çift ayrıldı.
Bu arada İmirzalıoğlu, "Sen manken olmalısın" diyen bir arkadaşının ısrarıyla bir ajansa kaydolup mankenlik yapmaya başladı. Sonra bir yandan okulu devam ederken bir yandan da dostları bir yarışmaya katılması konusunda ısrar etmeye başladılar.
Bu kadar ısrara dayanamayıp Best Model of Turkey elemelerine katıldı İmirzalıoğlu. 4 bin kişi arasından ilk 20'ye seçildi. Sonra da Türkiye birincisi oldu. Ardından da Best Model Of World yarışmasına girip orada da birinciliği kazandı.
Yarışmadan sonra da dizi teklifleri ardı ardına gelmeye başladı. İlk teklif de Deli Yürek dizisinden geldi. Başta "Ben oyuncu değilim, nasıl böyle bir şeyi göze alıyorsunuz" diye teklifi geri çevirdi. Ama Osman Sınav'a daha fazla "hayır" diyemediği için de teklifi kabul etti.
Böylece Kenan İmirzalıoğlu şöhret basamaklarını daha hızla tırmanmaya başladı. Ardından Acı Hayat adlı dizi için kamera karşısına geçti.

Hürriyet


  2001 yılında Deli Yürek'in sinema versiyonu Deli Yürek: Bumerang Cehennemi adlı filmde oynayarak sinemaya transfer oldu. Alacakaranlık adlı TV dizisinin yanısıra, Ugur Yücel'in yönettiği Yazı Tura'da rol aldı. Şu sıralar Ezel adlı diziyle ortalığı kasıp kavuran İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Türkiye'nin en gözde erkek ünlüsü olarak gösteriliyor.

 1. 90 boyunda olan Kenan İmirzalıoğlu 46 numara ayakkabı giyiyor. Gece hayatını çok sevmiyor. Onun yerine evde oturup çay içmeyi, müzik dinlemeyi ya da kitap okumayı tercih ediyor.

Şu anda Zeynep Beşerler ile birlikte olan İmirzalıoğlu, sevdiği kadın tipini ise şöyle tarif ediyor:
"Türk olmalı... Türk kültürüyle, Türk hamuruyla yoğrulmuş olmalı... Batı kültürünü de bilmeli. Esas önemli olan içinin güzelliğinin dışına vurmuş olması."

İmirzalıoğlu hayatının kadını olacak kişide "iç güzelliğe" önem veriyor. Bunu ise şöyle tarif ediyor: "Dişiliğini kaybetmemiş ama aynı zamanda, baktın mı ortalığı yakacak bir kadını seviyorum. İçinin güzelliği dışına yansıyan kadını seviyorum. Tamam, her kadında bir korunma güdüsü vardır. Ama yeri gelince de sahiplenme güdüsü olan kadını seviyorum. Bu biraz Çerkez kadınlarında vardır. Kocasının arkasında değil, yanındadır... Beraber kavgaya girer. Ben öyle bir şey yaptırmam ama o duyguyu taşıması önemli. Erkeğe de güven veren bir duygu. Benim kadınım, ben yanlış birşey yapıyorsam, beni çekip alabilmeli o yoldan... Böyle bir güce de sahip olmalı. Bizden olmalı..."

Kısacası Üçem köyünün haşarı çocuğu Kenan İmirzalıoğlu, yakışıklı fiziğini taçlandırıp şöhret basamaklarını hızla tırmandı.