Abone Ol

Türkiye bu kızın vahşet görüntüleri ile sarsılacak! +18...

15 yaşındaki kız kedileri kesip görüntüleri internette yayınladı. Türkiye böyle vahşet görmedi!

Türkiye bu kızın vahşet görüntüleri ile sarsılacak! +18...

15 yaşındaki kız kedileri kesip görüntüleri internette yayınladı!

15 yaşındaki Psikopat kız kedileri kesip görüntüleri internette yayınladı. Görüntülerin internette yayınlanması üzerine kampanya başlatıldı!

Turuncutime'ın haberine göre; Adı ve kim olduğu belirlenen 15 yaşında bir kızın kedileri keserek bu görüntüleri de internette yayınlaması üzerine ortalık karıştı. Hayvan severlere ait bir internet sitesinin olayı ortaya çıkarması üzerine internet kullanıcıları arasında bir dilekçe kampanyası başlatıldı. Kızın kimliğinin açık olarak verildiği sitede savcılık ve emniyet müdürlüğü göreve çağrıldı.

İstanbul'da bir meslek lisesinde öğrenci olduğu öne sürülen 15 yaşındaki kız öğrenci Z.S.'nin satanist ayinde 2 kedi kesmesi ve bu vahşeti fotoğraf ve videolarla görüntüleyip sanal ortamda yayması şok etkisi yarattı!

Yere çizdiği pentagram işareti üzerinde ikisi de 1 aylık olan kedileri canice kesen genç kız ölü kedilerle ve iç organlarıyla caniliğini hiç çekinmeden ve keyifle belgeleyip internette yayınlayarak insanlara gösteriyor.

15 yaşındaki Z.S.'nin yayınladığı video ve fotoğraflara gelen yorumlarda destek mesajları veren gençlerin olması ve yakın arkadaşlarının da tepki göstermemesi ayrıca ilgi çeken bir nokta! Daha önceki mesajlarından Z.S.'nin yakın arkadaşı M. ile insanlığa sığmayan davranışlar sergiledikleri anlaşılıyor.

Genç kızın kollarındaki "faça" olarak tabir edilen jilet kesikleri ve evde çekindiği fotoğraflar da nasıl bir ruh haline sahip olduğunun göstergesi. En azından kızının kollarındaki façalara dikkat etmeyen ya da görse de bu konuda harekete geçmeyen ailenin suçu da görmezden gelinmeyecek türden.

DİKKAT 18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER BU LİNKE KESİNLİKLE TIKLAMAYIN!

DİLEKÇE VE OLAY YARATACAK FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Turuncutime