Abone Ol

30 Kasım Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz'de birinci olan isim belli oldu. Dün akşam yapılan haftanın finalinde birinci olan isim 10 Bin TL'lik çekin sahibi oldu. İşte 30 Kasım Yemekteyiz'de birinci olan isim...

30 Kasım Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Yemekteyiz bu hafta yeni bir konseptle izleyici karşısına çıktı.

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması Yemekteyiz haftanın finalinde birinci olan isim belli oldu.

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz 30 Kasım 2018'de haftanın finali ile izleyici karşısına çıktı. Birinci olan isim 10 bin TL'lik çekin sahibi oldu.

Toplam 30 puanla Yalçın Bey birinci oldu.

YEMEKTEYİZ'DE EKSTRA PUAN

Yemekteyiz'de bu hafta sürpriz bir uygulama başladı. Yarışmacılara her gün sorular sorulacak ve en çok doğru soruyu cevaplayan kişi ekstra puan alacak. 25 sorudan 20 doğru bilen Seyhan Hanım, +2 puan aldı.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA YARIŞAN İSİMLER

BUKET KÖKSOY

23 yaşında. Gıda mühendisi. Aslen Niğdeli olan yarışmacı İstanbul'da ailesiyle yaşıyor. Üniversiteyi birincilikle bitiren Köksoy'un en büyük hayali bir fabrikada gıda mühendisi olarak çalışmak.

BİROL LAFÇI

32 yaşında, emlak danışmanı. Aslen Ordulu. Evli ve 6 aylık bir oğlu var. Lise yıllarında garsonluk ve aşçı yardımcılığı yapmış

EDANUR AKBULUT

21 yaşında ev hanımı. Amasyalı olan yarışmacı 3.5 yıllık evli, ikiz çocuk sahibi. Evlenmeden önce kısa bir süre pastacılık yapmış.

YALÇIN ÖZTAN

49 yaşında seslendirme sanatçısı. Aslen Sivaslı olan yarışmacı hiç evlenmemiş. 150 binden fazla filmde seslendirme yapmış.

SEYHAN BEKİROĞLU

37 yaşında tasarımcı. Giresunlu olan yarışmacı 9 yıllık evli iki çocuk sahibi. Mutfakta da moda tasarımında olduğu kadar iddialı.