Abone Ol

30 Haziran reyting sonuçları: Survivor mı, Yüksek Sosyete mi?

Medyafaresi.com son dakika haberi: Televizyon ekranlarında yaz dizileriyle başlayan reyting rekabeti daha da hızlandı. Dün akşam kıran kırana bir reyting savaşı yaşandı. Bakın hangi dizi ne kadar izlendi? Detayları ve rating tablosu haberimizde...

Survivor mı, Yüksek Sosyete mi? 30 Haziran reytingleri

30 Haziran Perşembe reyting sonuçları belli oldu. Survivor'ın final gecesi hem Total, hem AB, hem de ABC+ kategorilerinde birinci olurken zirvedeki yerini korudu.

Survivor Total grubunda 6,68 rating ve 23,13 share alırken, TRT'de yayınlanan POLONYA-PORTEKİZ EURO 2016 karşılaşması 4,29 rating, 15,06 share ile ikinci sırada yer aldı. Bu programları Yüksek Sosyete, Survivor özet ve FOX Ana Haber izledi.

30 Haziran 2016 Rating Sonuçları için tıklayınız

AB Grubunda ise Survivor 6,71 rating ve 23,22 share ile zirveye yerleşti. İkinci sırada Polonya Portekiz maçı, üçüncü sırada FOX Ana haber yer alırken, Yüksek Sosyete 4. ve Kördüğüm dizisi de 5. sırada yer aldı.

30 haziran 2016 reyting sonuçları

Reklam verenlerin en önem verdiği ABC+ rating sıralamasında ise Survivor birinci olurken, Polonya Portekiz karşılaşması ikinci, Yüksek Sosyete üçüncü oldu.