Abone Ol

3 çocuk annesine camide tecavüz!

KAYSERİ’nin Yeşilhisar ilçesinde evli ve 3 çocuk annesi 40 yaşındaki D.D.’yi tehditle evinden alıp ibadete kapalı camide ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 2 kişi, 20’şer yıl hapis cezasına çarptırıldı.

3 çocuk annesine camide tecavüz!

Olay, geçtiğimiz 5 Ağustos günü Yeşilhisar ilçe merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, D.D. daha önce görmediğini söylediği Yusuf Ergani tarafından tehditle evinden alınarak ibadete kapalı bir camiye götürüldü ve zorla ilişkiye girdi. Daha sonrasında D.D.’yi camiye kilitleyen Yusuf Ergani, arkadaşı Abdüssamed Öcal’dan otomobilini ödünç istedi. Arkadaşının alkollü olması nedeniyle aracını vermeyen Öcal, Yusuf Ergani ve D.D.’yi boş bir araziye götürdü. Yusuf Ergani, D.D.’yi arazinin içine götürerek yine zorla ilişkiye girdi. Bu sırada Abdüssamed Öcal’ın da D.D.’ye tecavüze kalkıştı. İki saldırgan D.D.’yi yol kenarında bırakıp kaçtı.

Olayın üzerinden 3 gün geçtikten sonra polise giderek şikayette bulunan D.D’yi aynı gün içerisinde tekrar rahatsız ettiği ileri sürülen Yusuf Ergani ve Abdüssamed Öcal polis tarafından yakalandı ve çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuklu sanıklar Yusuf Ergani, Abdüssamed Öcal ve mağdur D.D. hazır bulundu. Mahkemedeki savunmalarında suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, tahliyelerini talep etti. Mahkeme heyeti Ergani ve Öcal’ı ’nitelikli cinsel saldırı’, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve suçu birden fazla kişiyle işlediği için ayrı ayrı 20’şer yıl, ayrıca Yusuf Ergani’ye konut dokunulmazlığı ihlali suçundan ayrıca 10 ay hapis cezası verdi.