Abone Ol

25 yaşındaki sarışın kız, 9 yılda 5 bin erkekle yattı!

Henüz 25 yaşında olan genç kadının anlattıkları uzmanları bile şok etti

25 yaşındaki sarışın kız, 9 yılda 5 bin erkekle yattı!

İngiltere'de yaşayan 25 yaşındaki Nikki Lee, bekaretini kaybettiği 16 yaşından bugüne dek 5 bin erkekle birlikte olduğunu itiraf etti.

Gece kulüplerinde, parklarda, sinemalarda, diskolarda ve hatta sokaklarda bile erkeklerle birlikte olduğunu söyleyen Lee, hepsinin de kaydını tuttuğunu açıkladı.
Kendisiyle ilişkiye giren her erkeği listelediğini ve kırmızı not defterine kaydettiğini belirten Lee, hepsine 1 ile 10 arasında not verdiğini de söyledi.

"18 yaşıma geldiğimde defterimde neredeyse 800 erkeğin ismi vardı" diyen Lee, 21 yaşına geldiğinde bu rakamın 2289'a ulaştığını ekliyor.

Bir erkekle iki kez asla görüşmediğini açıklayan Lee, Ibiza'da tatildeyken, bir gecede dört farklı erkekle birlikte olduğunu da itiraf etti.

"İki kuralım var" diyen Lee, bunları "Asla başkasına ait bir erkekle birlikte olma ve sadece güvenli cinsel ilişkiye gir" diyerek açıkladı.

Cinsellik uzmanı Dr. Pam Spurr, Lee'nin bu denli çok erkekle ilişkiye girmesinden dolayı şok olduğunu söyledi.

Dr. Spurr, "Teknik olarak bu mümkün, ancak duygusal açıdan çok tehlikeli. Tüm duygularınızdan kurtulup, yabancılarla yatmak size psikolojik olarak zarar verir. Eğlencenin nerede başlayıp bittiğini anlayamıyorum" diyerek konu hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Arkadaşlarının kendisine "seks bağımlılığı tedavisi" görmesi gerektiğini söylediğini belirten Nikki Lee'yse, "Eğer seks bağımlısıysam da bundan keyif alıyorum ve iyileştirilmek istemiyorum" diyor