Abone Ol

24 yaşındaki model dünyanın en büyük kalçasıyla rekor kıracak

24 yaşındaki İsveçli model, büyük kalçalarıyla dünya rekorunu kırmak için hazırlanıyor.

24 yaşındaki model dünyanın en büyük kalçasıyla rekor kıracak

Onun adı Natasha Crown. 24 yaşındaki İsveçli dünya rekorunu kırmak için hazırlanıyor.

Kendisi dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istiyor. Öte yandan doktorlar, geçirdiği operasyonların nelere mal olacağına dair onu uyarıyor.

Geçtiğimiz günlerde The Doctors isimli televizyon programına çıkan kadın hikâyesini anlattı.

Natasha televizyon programında dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istediğinden bahsetti. 24 yaşındaki kadın şimdiye dek üç kez Brezilya kalça estetiği yaptırdığını ifade etti.

24 yaşındaki model dünyanın en büyük kalçasıyla rekor kıracak - Resim: 1

İlk operasyonunu 20 yaşında geçirmiş

The Doctors’ta “17 yaşındayken büyük kalçalı bir kadın gördüm. O günden beri onun gibi görünmek için çabalıyorum. 20 yaşındayken ilk operasyonumu geçirdim. Takıntılı olduğumu söyleyebilirim” dedi.

“Üç farklı operasyona girdim. Daha fazla operasyon geçirmek istiyorum. Amacım dünyanın en büyük kalçalarına sahip kişi olmak” dedi.

Kollarından ve sırtından yağ alındı

Daha önceki üç operasyonunda kollarından, sırtından ve bacaklarından alınan yağlar kalçasına enjekte edilmiş. Şu anda kalça çevresi 2.15 metre genişliğinde ancak yeterli olmadığını düşünüyor.

“Aynaya baktığımda kendime bayılıyorum” dedi.

Newsner.com'un haberine göre Natasha geniş kalçalara sahip olmanın dezavantajları olduğunu itiraf etti. Mesela uçakla seyahat ederken iki koltuk almak zorunda kalıyormuş. Kalçası acıdığından sırt üstü yatamıyormuş ve koşuya çıkamıyormuş. Kalçasındaki kasları eritmemek için de sürekli spor yapmak zorundaymış.

24 yaşındaki model dünyanın en büyük kalçasıyla rekor kıracak - Resim: 2

Ailesi karşı çıkmış

Ailesi, modelin operasyona girmesine karşıymış.

“Sağlığımı ve geleceğimi düşündüklerini söylüyorlar. Asla bir ailem olmayacağını ima ediyorlar” diyor.

Daily Mail’den aktarılanlara göre Natasha, “Değiştiğimi görmek onlara tuhaf geliyor. Bazen ‘İnek gibi görünüyorsun’ gibi acımasızca cümleler kuruyorlar. Bunu neden yaptığımı bilmiyorlar. ‘Kızınızla nasıl böyle konuşabiliyorsunuz?’ diyorum” demiş.

Doktorların uyarılarına rağmen Natasha dördüncü operasyonuna hazırlanıyor. İnsanların kendisini görünce verdiği tepkiye alışmış.

Doktorlar uyarmış

The Doctors isimli televizyon programındaki Dr. Andrew Ordon, kadına bir operasyon daha geçirmemesini şiddetle önerse de İsveçli modelin fikrini kimse değiştiremiyor. Dünyanın en büyük kalçalarına sahip olana dek çabalayacağını ifade ediyor.

Closer Magazine dergisine tehlikelerden haberdar olduğunu söylemiş.

“Yeni vücut ölçülerim aşk hayatımı bitirdi. Operasyonlardan dolayı hayatımı kaybedeceğim de söyleniyor. Ne olursa olsun dünyanın en büyük kalçalarına sahip olmak istiyorum” dedi.