Abone Ol

23 Nisan şenliğinde 8 yaşındaki kızı taciz etti

İstanbul Kartal’daki bir ilkokulda 23 Nisan kutlamaları sırasında okula giren 30’lu yaşlardaki bir kişinin, 8 yaşındaki öğrenciye tacizde bulunduğu öne sürüldü.

23 Nisan şenliğinde 8 yaşındaki kızı taciz etti

Habertürk Gazetesi'nden Kurthan Demir'in haberine göre 22 Nisan’daki olay, diğer çocukların gördüklerini öğretmenlerine anlatmasıyla ortaya çıktı. Bahçedeki şenliğifırsat bilerek okula giren şüpheli, kız öğrenciyi merdivenlerde ve boş bir sınıfta tacizetti.

Küçük kızın annesi J.G., olayın okul yönetimince kapatılmak istendiğini de öne sürdü. “Olayı müdürden değil velilerden öğrendim” diyen Anne J.G., şöyle konuştu:
“Beni rehber öğretmen aradı, ‘Gelin acil bir şey konuşacağız’ diye. Müdür odasına alıp ‘Kızına biri rahatsızlık vermiş, korkma’ dediler. Taciz olduğunu söylemediler. MilliEğitim Şube Müdürü gelene kadar kimseden bilgi alamadım. O da ‘Kızını bir kişi takip etmiş, büyütülecek bir şey yok, gerekeni yapacağım’ dedi.''

BİMER’e de şikâyette bulunduklarını belirten Baba E.Ö. ise “Okuldakiler ‘Polise haberverdik’ demişler ama karakola gittiğimizde kimsenin bir şeyden haberi yoktu” dedi.

Küçük çocuğun ailesi tarafından olayı kapatmaya çalıştığı iddia edilen şube müdürü açıklama yapmayı reddederken, BİMER ve polisin incelemesinin yanı sıra savcılık da soruşturma başlattı.