Abone Ol

Ünlü olmadan önce camide müezzinlik yapıyordu! Kim bu ünlü isim?

Ünlü olmadan önce ne yapıyorlardı? Ünlüler ünlü olmadan bakın hangi meslekleri yapıyordu

Ünlü olmadan önce camide müezzinlik yapıyordu! Kim bu ünlü isim?


Cem YILMAZ: Karikatürüst

Deniz SEKİ: Çamlıca Kız Lisesi'nde yatılı okudu. Makyaj ve cilt bakımı kursu alıp, güzellik uzmanı olarak çalışmaya başladı. 1989'da sunucu, bir yıl sonra da şarkıcı oldu.

Fahriye EVCEN: Yaprak Dökümü'nün Nejla'sı Fahriye Evcen, iki yıl önce tatil için geldiği Türkiye'de kuzeninin ısrarları üzerine Oya Aydoğan'ın programına seyirci olarak katılmış. Aydoğan'ın yapımcı İbrahim Mertoğlu ile tanıştırmasından sonra da kendisini ekranlarda bulmuş.

İbrahim TATLISES: İnşaat işçisi

Beyazıt ÖZTÜRK: Radyo programcılığı

Muazzez ERSOY: Tezgâhtar

Ayşegül ALDİNÇ: Babası gazeteci, annesi ise resim öğretmeni olan Ayşegül Aldinç'in asıl mesleği desinatörlük. 6 yıl Yıldız Porselen Fabrikası'nda desinatörlük yapan Aldinç, aynı dönemde müzik çalışmalarını amatörce sürdürdü. Aldinç, müzikteki ilk ciddi sınavını ise bir zamanlar büyük önem taşıyan Eurovision'da 'Dönme Dolap' ile verdi.

TARKAN: Düğünlerde şarkı söylüyordu.

Beren SAAT: Öğretim görevlisi olma hayali kurarken oyuncu olan Beren Saat, çok tesadüf olmasa da "Tükiye'nin Yıldızları" yarışmasında keşfedildi. Sonra peş peşe dizi teklifleri aldı. "Hatırla Sevgili"de izlediğimiz Beren Saat, oyunculukta başarılı ve mutlu.

Rafet El ROMAN: Müezzin

Candan ERÇETİN: Arkeolog

Rober HATEMO: Kuyumcu