Abone Ol

2018 Mart ayında hangi illere evde bakım parası yatırıldı?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yaşlı vatandaşlar, engelli kişiler ve bakıma muhtaçların yakınlara ihtiyaçların karşılanması adına düzenli şekilde ödenen evde bakım parasından Mart 2018 detayları geldi.

2018 Mart ayında hangi illere evde bakım parası yatırıldı?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca yaşlı vatandaşlar, engelli kişiler ve bakıma muhtaçların yakınlara ihtiyaçların karşılanması adına düzenli şekilde evde bakım parası ödemesi yapılıyor. Peki Mart ayı evde bakım parası yatan hangi illerde yatırıldı? Evde bakım parasıyla alakalı olarak merak edilenleri derledik.

Engelli kişilerin yanı sıra bakıma muhtaç ve yaşlı insanların yakınlarına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ödemesi yapılan evde bakım parasıyla alakalı olarak merak edilenleri sizler için açıklıyoruz. Peki Mart ayı evde bakım parası hangi illerde yatırıldı? İşte detaylar...

kamupersoneli.net'in haberine göre 2018 yılının Mart ayında bulunduğumuz şu günlerde her ay olduğu gibi bu yılda evde bakım paraları Aile Bakanlığı tarafından ödenmekte. Engelli kişiler, yaşlılar ve bakıma muhtaçlara her ay düzenli olarak evde bakım parası ödemeleri yapılmakta.

Diğer yandan Mart ayı evde bakım parasıyla alakalı olarak ödemelerin yapıldığı iller olarak belli olan illeri açıklıyoruz. Peki hangi illerde evde bakım parası ödemeleri yapıldı? Evde bakım parası ödemesi yapılmayan illerde ne zaman ödeme yapılacak? İşte detaylar...

Bilindiği gibi evde bakım paralarının yatırılmasıyla alakalı olarak herhangi bir ödeme tarihie netlik kazandırılmadı. Bu yüzden herhangi bir ödeme tarihi olmadığı için vatandaşlar büyük merak içerisine girmiş durumda.

MART AYI EVDE BAKIM PARASI YATAN İLLER

Binlerce vatandaş 2018 Mart ayında evde bakım parasının ödenmesiyle alakalı olarak hesaplarını kontrol ediyor. Bilindiği gibi Aile Bakanlığı tarafından başlatılan evde bakım parası ödemeleri her ay düzenli olarak ödeniyor ve bizde kamupersoneli.net olarak evde bakım parası yatan iller listesini açıklıyoruz.

HANGİ İLLERDE EVDE BAKIM PARASI ÖDEMESİ YAPILDI?

Söz konusu evde bakım parası yatan iller listesi ise;

1- Kars,

2- Sakarya,

3- Amasya ,

4- Karabük,

5- Afyon,

6- Samsun,

7- Tokat,

8- Aksaray,

9- Düzce,

10- Bilecik,

11- Çanakkale

olarak açıklandı.