Abone Ol

2016'nın heyecanla beklenen bomba filmleri

2016 yılının en merak edilen 15 filmini görelim.. Mısırları patlatıp bekleyelim..

2016'nın heyecanla beklenen bomba filmleri

2015 yılı sinema açısından gayet doyurucu bir sene oldu. Süper kahraman filmleri, devam filmleri ve eski efsanelerin günümüze uyarlanması derken, tüm sinemaseverler için gayet güzel bir yıl geçti. Daha önceki yazımızda, 2015 yılının en çok konuşulan filmlerine göz atmıştık.

Ancak 2016 çok daha epik ve güzel bir yıl olacağa benziyor. Sinema dünyasının en bilinen ve sevilen 2 süper kahramanı olan Batman ve Superman’in karşılaşması, yine diğer çok sevilen iki süper kahraman C.Amerika ve Iron Man’in karşı karşıya gelmesi, sinemaya aktarılan efsane oyunlar. Çok iyi iş çıkaran filmlerin devam filmeri derken, neredeyse her haftasonu bizi sinemaya koşturacak filmler yolda. 2016 yılının en merak edilen 15 filmini görelim.. Mısırları patlatıp bekleyelim..

#1 Batman v Superman: Dawn of Justice

Dc Sinema Evreninin ve tüm dünyanın en bilinen 2 süper kahramanını karşı karşıya getiren bu film sadece 2016’nın değil tüm zamanların en beklenen filmleri arasında.

#2 Captain America: Civil War

Marvel Sinema Evreni’nin en büyük olayı Civil War’ı sinemaya taşınması süper kahraman ve çizgi roman severlerin yıllardır beklediği bir olaydı. 2016’ya nasipmiş.

#3 X-Men: Apocalypse

X-Men serisinin 8. ve merakla beklenen filmi X-Men: Apocalypse 2016’nın merakla beklenen ilk 3 filminden birisi..

#4 Zoolander 2

2001 yapımı Zoolander’ın devam filmi olan bu film hayranları tarafından 15 senedir beklenmekte. Çılgın ikilinin eğlenceli maceralarını iple çekiyoruz.

#5 Suicide Squad

Evet, belki de ilk kez tamamı kötülerden oluşan bir ekibin filmini merakla bekliyoruz. Yine Dc Sinema Evreni’nin intikam birliğini 2016’da izleyeceğiz.

#6 Deadpool

Marvel’ın komik ve katil kahramanı Deadpool’un maceralarını da 2016’da izleyeceğiz. Filmin +18 olacağı söyleniyor. Bu da tarihteki ilk +18 süper kahraman filmi olacağını gösterir.

#7 Warcraft

Efsane oyunun sinemaya aktarılması hem oyun hem sinema severleri meraklandırmış durumda. Oldukça epik bir film olacağa benzeyen Warcraft’ı da heyecanla bekliyoruz.

#8 Finding Dory

Evet, listede ki tek animasyon filmimiz. Animasyon filmleri deyince herkesin ilk 3 sırada saydığı Kayıp Balık Nemo’muzun can dostu, unutkan Dory’nin maceralarını izleyeceğimiz Finding Dory 2016’da karşımızda.

#9 Teenage Mutant Ninja Turtles: Half-Shell

Sinema’da 2014 yılında oldukça iyi bir gişe yakalayan, çocukluğumuzun kahramanları Ninja Kaplumbağalar, 2016 yılında ikinci filmleri ile bizi bekliyor.

#10 Assassin’s Creed

Tarihin en bilinen ve en sevilen oyunlarından olan Assassin’s Creed’de 2016 yılında beyaz perde’de olacak. Fragmanı henüz yayınlanmadı. Merakla bekliyoruz.

#11 Gods of Egypt

Destansı Mısır mitolojisini ve uzun bir aradan sonra Gerard Butler’ı sinema perdesinde göreceğimiz Gods of Egypt sinema severleri heyecanlandıran bir başka film. Fragmanı bile bir görsel şölen adeta.

#12 Now You See Me: The Second Act

2013 yılında oldukça ilgi çeken Now You See Me filminin ikinci filmi, yine ilk film kadar akıl dolu olacak ve bizi ters köşe yapacak mı? Sabırsızlıkla bekliyoruz.

#13 Star Trek Beyond

Uzay severlerin aşığı Star Trek, 3. filmi Beyond ile 2016 yazı’nda karşımızda olacak. Fragmanı henüz çıkmasa da şöyle bir tanıtım videosu mevcut;

#14 Ghostbusters

Tüm zamanların en sevilen hayalet avcılarını bu sefer nasıl izleyeceğiz, nasıl maceralar göreceğiz, henüz fragmanı dahi yayınlanmadığı için tam bir merak konusu. Bekleyip göreceğiz, sizleri o efsane şarkı ile başbaşa bırakıyoruz.

#15 Allegiant, Part 1

Divergent serisinin finaliin ilk filmi Allegiant Part 1 , birbirinden başarılı ilk 2 filmin ardından 2016’nın merakla beklenen filmleri listesine girmeyi hak ediyor.

kaynak: sonbisey.com