Abone Ol

2016 yılı burç yorumları! Hangi burçları ne bekliyor?

Medyafaresi.com astroloji yazarı Gamze Avcu, 2016 yılının yıldız haritasını yorumladı. Hangi burçlar için 2016 neler getirecek? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının 2016 yorumları.

2016 yılı burç yorumları! Hangi burçları ne bekliyor?

KOÇ VE KOÇ YÜKSELEN 2016,

Koç’lar 2016’da dışa dönük toplumsal yaşamlarında güçlerini kendi istedikleri hale getirme konusunda, hayata bakış açılarında yeniden yapılanma, çalıştıkları konu ve kişilerle ilgili düzenlerinde değişimi yaşayacaklar.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BOĞA VE BOĞA YÜKSELEN 2016,

Boğa ve boğa yükselenlerin 2016’da kendilerinin değişimini görecekleri bir yıl olacaktır. Boğa’lar hayatlarında başka kültürlerin, kuralların, inançların olduğu düzenin getirdiği kuralları yıkmaya devam ediyorlar.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

İKİZLER VE İKİZLER YÜKSELEN 2016,

İkizler ve ikizler yükselen 2016’da kendi yaşamlarında huzur ve düzen için çalışacaklar. Kendi yaşamsal şartlarını iyileştirmek için belirledikleri amaçları gerçekleştirmek için kendilerini ortaya koyacaklar. İkizler ikili ilişkilerinde, evliliklerinde, ortaklarıyla olan ilişkilerinde kendilerini sorguluyorlar.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YENGEÇ VE YENGEÇ YÜKSELEN 2016,

Yengeç ve yengeç yükselen 2016’da yeni konularda çalışarak kendilerini eğitmeye devam edecekler. Kendilerini geliştirecekleri yeni konularda çalışacaklar. Yakın çevreleriyle iletişimleri artacaktır. İlgilendikleri konularda bir düzen kuracaklar ve yaptıkları işlerde, kurdukları ilişkilerde prestijli olacaklar.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

ASLAN VE ASLAN YÜKSELEN 2016,

Aslan ve aslan yükselenler 2016’da kendileriyle ilgili deneyimler yaşayacaklar ve maddi konularda kendilerine yeni kapılar açmak için çalışacaklar. Maddi konularda hizmet ettikleri konulardan, bireysel çabalarıyla yaratacakları kaynaklardan kazançlar sağlayabilecekler. Ancak çok çalışmaları ve detaylara önem vermeleri gerekecek.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BAŞAK VE BAŞAK YÜKSELEN 2016,

Başak ve başak yükselenler 2016’da bireysel yeteneklerini ve güçlerini gösterme imkanı bulacaklar. Artık daha fazla deneyimlere, hizmet vermeğe, etraflarından bekledikleri itibarı görmeğe başlayacaklar. Özel yaşamlarında, varsa çocuklarıyla ilgili konularda yükler onların omzunda.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

TERAZİ VE TERAZİ YÜKSELEN 2016,

Terazi ve terazi yükselenler 2016’da ev, aile veya yaşamsal alanlarında, kendi yaşam şartları konusunda zorlandıkları konuların hangi yollarla üstesinden geleceklerini fark edecekler. Kendi içlerinde bir düzen oturtmayı, istedikleri düzeni evde veya aile içersinde ya da yaşam koşullarında kontrolü ellerine alacaklardır.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

AKREP VE AKREP YÜKSELEN 2016,

Akrep ve akrep yükselenler 2016’da çevre değişimlerinden gelen zorlukları yeni gruplarla beraber olarak, organizasyonlarda yer alarak aşacaklar. Maddi konularda çabalarının karşılığını daha sonra alacaklar. Tasarruf etmeye, maddi konulara bakış açılarını değiştirmeye devam edecekler.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YAY VE YAY YÜKSELEN 2016,

Yay ve yay yükselen 2016’da iş hayatlarında ve toplumsal yaşamlarında prestij ve yükselme yaşayacakları projelerle kendi konumlarını ve isimlerini çok çalışarak duyurabilecekleri bir sene olacaktır. Maddi kaynaklarında yaşadıkları zorlukları yapacakları işler ve kurdukları düzenle aşacaklar.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

OĞLAK VE OĞLAK YÜKSELEN 2016,

Oğlak ve oğlak yükselenler 2016’da hayatlarına anlam ve değer katan konuların üzerine eğilme ve kendi gelişimlerini başka kültürler, bilgi birikimlerini değerlendirerek, paylaşarak, yayınlayarak, uzak yolculuklarla gerçekleştirebilirler.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

KOVA VE KOVA YÜKSELEN 2016,

Kova ve kova yükselenler 2016’da ortaklaşa işlerden, içsel olarak yaşadıklarını paylaşmaktan, resmi konularda çalışmalardan, başka kaynaklardan veya varsa eşin kaynaklarından, yatırımlarla ilgili araştırmalardan hatta krizlerden fayda sağlayabilirler.

DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

BALIK VE BALIK YÜKSELEN 2016,

Balık ve balık yükselenler 2016’da ilişkilerini sağlamlaştıracaklar, kalıcı adımlar atacakları ilişkiler kuracaklar. İş hayatlarında aldıkları sorumluluklar, toplum içersinde kendilerini ispatlamalarına ve de kendilerinde ortaya koyamadıkları, düzen kurabilecek inanca sahip olduklarını herkese gösterecekler.

 DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

GAMZE AVCU