Abone Ol

20 maddede Naz Elmas'ın bilinmeyenleri!

Şimdilerde Filinta dizisinde boy gösteren güzel oyuncu Naz Elmas'ı 20 maddede tanımak ister misiniz?

20 maddede Naz Elmas'ın bilinmeyenleri!

Son günlerde kısa süren evlilik hayatıyla gündeme gelen Naz Elmas, salı akşamları TRT'nin iddialı yapımı Filinta'da Azize rolüyle izleyicileriyle buluşuyor. Filinta her ne kadar kendine has bir izleyici kitlesi oluşturmayı başarsa da reyting sonuçlarında henüz beklentiyi karşılayabilmiş değil. Başarılı kostüm ve dekorlarıyla Osmanlı'nın son dönemlerine ışık tutan Filinta'nın kadrosunda en dikkat çekici isim olan Naz Elmas, 16 Haziran'da sezon finali yapacak olan dizinin esas kızı konumunda.

Sizler için özel hayatında zor bir dönem atlatan Naz Elmas'ın kariyer hikayesini derledik:

16 Haziran 1983'te dünyaya gelen Naz Elmas, bir İkizler kadını.

İstanbul'lu olan Naz Elmaz Pedagog bir anne ve reklamcı bir babanın kızı.

Kendisi gibi oyuncu olan Aslı Elmas'ın kız kardeşi olan Naz Elmas, Kalamış Lisesi'nin 2001 mezunlarından.

Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumuş olan Naz Elmas ilk oyunculuk deneyimini henüz öğrenciliği sırasında 2002 yılında Gülbeyaz dizisinde yaşadı.

2003'te Cem Yılmaz'ın GORA adlı filminde Kuneri karakterinin sekreteri olak yüzünü gösteren Naz Elmaz, yapımcıların dikkatini çekmeye başladı.

Naz Elmas ilk büyük çıkışını 2004 yılında Özcan Deniz ile birliklte rol aldıkları Haziran Gecesi adlı diziyle yaptı. Bu dizideki Havin rolü, Elmas'ın kariyerindeki en büyük sıçrama oldu.

2004'te Şansa Bak ve 2006 'da Candan Öte gibi yapımlarda yer alan Naz Elmas, 2007'de de Kelebek Çıkmazı ve El Gibi adlı dizilerin kadrosunda bulundu ancak bu projeler kısa soluklu oldu.

2008'de Doktorlar dizisinin 3. sezonunda rol almaya başlayan Naz Elmas, 2009'da da Nefes adlı dizide rol aldı. Ancak yine uzun soluklu olmayan bu işlerin ardından 2011'de Ay Tutulması ve Bir Ömür Yetmez gibi iki farklı dizide daha yüzünü gösterdi. Naz Elmas, 2011'i "Ya Sonra" adlı sinema filmiyle kapattı.

2012'de Böyle Bitmesin ve Ustura Kemal adlı dizilerle ekrana gelen Naz Elmas, bu dizilerin de bir sene içerisinde sonlanmasıyla farklı projelere yöneldi.

Kariyeri sırasında faklı reklam projelerinde de rol alan Naz Elmas, 2013'te Güzel-Çirkin ve Merhamet adlı dizilerle izleyici karşısına çıktı. Ancak bu rpojeler de 2014 sezonuna kendisini taşıyamadı.

2014 sezonunda Filinta ile TRT ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Naz Elmas, aynı yıl içerisinde Stajyer Mafya adlı sinema filminde rol aldı.

Hala Filinta'nın kadrosunda yer alan Naz Elmas, 2015 sezonuna bir de Bizim Hikaye adlı bir sinema filmi sığdırdı.

Mavi renkte gözlere sahip olan Naz Elmas'ın saçları koyu sarı.

1.65 m boyunda olan Naz Elmas 60 kg ağırlığında.

Emre Kıramer'le olan ilişkisini evliliğe taşıyan Naz Elmas, geçtiğimiz günlerde henüz 6 aylık olan evliliğine bir nokta koyarak boşandı.

Naz Elmas, kariyerinde onun yolunu açan Haziran Gecesi dizisinin seçmelerinde yaşadıklarını şöyle anlatıyor: "Önce adımı ve soyadımı sordular, "Naz Elmas" dedim. Özcan Deniz de dizide elmas tasarımcısını oynuyor ya, çok şaşırdılar. Sonra doğum günümü sordular, "16 Haziran" dedim. Dizinin adı da "Haziran Gecesi" olunca gülmeye başladılar. Verdiğim yanıtlar ve tesadüfler onlara ilginç geldi."

Bağdat Caddesi kızı olarak bilinen Naz Elmas bu konuda ise şu yorumda bulunuyor: "Çoğu zaman caddede takıldığım doğru. Ancak marka tutkum yoktur. İnsanları giyinişleri ya da kaliteleri açısından sınıflandırmam. İnsaniyetleri çok önemli. Bir kere öyle olanların kalpleri çok temiz..."

Şimdilerde boşanan Naz Elmas, 2004 yılında Haziran Gecesi dizisinin çekimleri sırasında özel hayatıyla ilgili şu detayı vermişti; "Benim bugüne kadar bir tane erkek arkadaşım oldu. Onunla da üç sene çıktım. Üniversite dışındandı. Birinci sınıfta ilişkimiz başladı. O benim için ilkti. Dizi başlamadan bitti. Yanlış anlaşılmasın ayrılığımın sebebi bu proje falan değildi. Birbirimizi çok sevdik ve biz aşıkken ayrıldık. Bazen sevgi de beraberlikleri bitiriyor. Bizimkisi de öyle oldu. Halbuki sevgimizi çok doğal ve yaşımızın gereği yaşamıştık. Birbirimizden hiçbir çıkarımız yoktu. Gayet safaneydi duygularımız. Bu saatten sonra böyle bir şey yaşamam çok zor. Bitmiş olsa bile hatırılarımda onun yeri çok ayrı. Çok özel bir insan."

Naz Elmas yine o yıllarda erkekler hakkında şu yorumda bulunmuştu: "Ben esmerlerden hoşlanırım; bir de uzun boylulardan."

Naz Elmas birkaç sene önce henüz evlenmeden gelecek planları için şunları söylüyordu: "Evlilik, üzerine plan yapılabilecek bir şey değil. “Yarın evleneceğim” diyenler, pat diye ayrılabilir ya da “Hiç evlenmeyeceğim” diyenler yarın evlenebilir. Yani bunun zamanını kestirmek zor. Ama tabii ki mutlu ve büyük bir ailem olmasını çok istiyorum."

Naz Elmas boşandı, hastanelik oldu

Naz Elmas neden boşandı?

Naz Elmas'dan boşanma açıklaması

Naz Elmas jet hızıyla boşandı